Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Miksi keitetty kananmuna pierettää, mutta paistettu ei?

naiset ei piere
15.02.2017 |

Ja sama pätee hajuunkin. Paistettu kananmuna ei pieretä eikä vaikuta hajuun, mutta keitetty toimii kumpaankin.

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 |
15.02.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ihan villi veikkaus vois olla että se hajun lähde haihtuu pannulla mutta keitettäessä jää kuoren sisään.

Vierailija
2/3 |
15.02.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Ihan villi veikkaus vois olla että se hajun lähde haihtuu pannulla mutta keitettäessä jää kuoren sisään.

Ei selitä sitä, miksi keitetty pierettää mutta paistettu ei.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/3 |
15.02.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Keitettyyn kananmunaan jää rikkivetyjä, jotka paistaessa haihtuvat. Rikkivety on se hajunkin lähde.