Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Käytätkö kermaa ruuanlaitossa?

Vierailija
08.02.2017 |

Mihin ruokaan?

Kommentit (16)

Vierailija
1/16 |
08.02.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hyvin harvoin, mutta tänään on poikkeus. Viimeistelen curryn kermalla, kun se juuri tämänpäiväiseeen makukokonaisuuteen sopii.

Vierailija
2/16 |
08.02.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllä, kasvirasva-kermaa. Lähes kaikissa kastikkeissa, kiusauksissa, joissakin keitoissa...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/16 |
08.02.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Käytän mieluiten kuohukermaa. Mitään kasvirasvalitkuja en todellakaan ruokiini laita, haitallista myrkkyä sisältävät, esim. karrageenia ja kasvirasvaa

Vierailija
4/16 |
08.02.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Käytän ja ehdottomasti kuohukermaa. Tänään teen mausteista broilerikastiketta ja kermaa lorautan sellaisen 1dl. Kiusauksiin käytän myös ja kasvissosekeittoon lorautan. Eilen tein jauhelihapihvit siten, että turvotin korppujauhot kermassa ensin ja lisäsin jauhelihan ja mausteet. Kermaa lorahtaa ruokaan noin pari kertaa viikossa. Maukkaampaa ruokaa eikä tee mieli napostella herkkuja sitten. Ihmiset on peloteltu rasvalla ja kun rasvaton ruoka ei täytä niin sitten napostellaan. Itse olen oppinut tämän nyt aikuisena.

Vierailija
5/16 |
08.02.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Joo, varmaan suurimpaan osaan ruuista mitä teen.

Vierailija
6/16 |
08.02.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Käytän kermaa milloin mihinkin ruokaan. Korvikkeilla ei ole asiaa minun keittiööni. Vedestä ja lisäaineista en maksa koska aitoa tavaraakin on tarjolla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/16 |
08.02.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kyllä, kasvirasva-kermaa. Lähes kaikissa kastikkeissa, kiusauksissa, joissakin keitoissa...

Ei  tuota saa sanoa kermaksi, se on kermaketta.

Vierailija
8/16 |
08.02.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ruokakermaa (15%) käytän kyllä moneen ruokaan. Nykyään myös niitä makukermoja. Yleensä puoli purkkia/ruokakerta, josta syö 4 henkeä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/16 |
08.02.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kyllä, kasvirasva-kermaa. Lähes kaikissa kastikkeissa, kiusauksissa, joissakin keitoissa...

Ap kysyi kermasta. Miksi vastasit myönteisesti?

Vierailija
10/16 |
08.02.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Erittäin harvoin. Jälkiruoissa kyllä käytän. Mutta lämpimän ruoan makuni on sellainen Välimerellinen tyyli, ei siihen oikein kermat istu makumaailmaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/16 |
08.02.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Käytän kermaa kaikkiin niihin ruokiin, joihin se kuuluu. Missään nimessä en käytä mitään korvikkeita.

Vierailija
12/16 |
08.02.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Ruokakermaa (15%) käytän kyllä moneen ruokaan. Nykyään myös niitä makukermoja. Yleensä puoli purkkia/ruokakerta, josta syö 4 henkeä.

Ap kysyi käytätkö kermaa. Silti vastasit myönteisesti, vaikka et kermaa käytä.  Aivot ei näköjään toimi kunnolla :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/16 |
08.02.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

5% ruokakermaa jauhelihakastikkeeseen, lasagnekastikkeeseen, currykastikkeeseen ja pippurikastikkeeseen. Suurustan myös maizenalla, oon real badass.

Vierailija
14/16 |
08.02.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Käytän. Mieluiten kuohukermaa. Aika moniin eri ruokiin sitä menee - justiin syötiin esim. lohikeittoa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/16 |
08.02.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kaurakermaa käytän usein.

Vierailija
16/16 |
08.02.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jännä, että kerma -nimitystä saa vielä käyttää vaikka minkämoisille litkuille, kun voin käyttö nimessä kiellettiin jo vuosia sitten, jos tuote ei ollut 100% voita.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kolme kolme yhdeksän