Miten tuunaat pakastepizzan?
Mä lisään reippaasti valkosipulia ja juustoa. Joskus ananasta. Paljon mustapippuria.
Kommentit (12)
Laitan hiukan lisää juustoa, jos sattuu olemaan tosi vähän. Mitä sitä muuten tuunaamaan, pakastepizza on pikaruokaa. Jos on vähänkin enemmän aikaa ja mielenkiintoa, niin valmispohjan päälle voi latoa niitä täytteitä mitä itse haluaa.
Heitän salamipizzan päälle tonnikalaa, katkarapuja, tuoreita balisikan lehtiä ja gouda-juustoa.
Menee vähän off topic, mutta mikä teistä on paras pakastepizza? Tai suositelkaa jotain hyvää PERUSTELUINEEN (kyllä, tämä on vakava asia!!) :D Ristoranten mozzarella, pinaatti(?) tai kinkku-ananas ovat mielestäni ok. Ostan ehkä 3-4 pakastepizzaa vuodessa, tänään mietin piiiitkään pakastehyllyllä että uskaltaisiko sitä nyt kokeilla jotain muutakin. Opiskelijabudjetilla kun harmittaa kovasti jos onkin pahaa, joten "aito italialainen" ristoranten mozzarellapizza vei taas voiton. x)
Ristoranten pinaatti paras ja siihen lisänä aurajuustoa ja valkosipulia. Ai että! Ristorsntessa pohja ohut paistuu ihanan rapeeksi.
Mä laitan rainbow halpispitsaan Aurajuustoo, kinkkusuikaleita, paprikaa , oreganoa , valko-/sipulia ja päälle vielä emmentaljuustoraastetta. Isokakkupitsa mutta hjyvääää!!!
Vierailija kirjoitti:
Ristoranten pinaatti paras ja siihen lisänä aurajuustoa ja valkosipulia. Ai että! Ristorsntessa pohja ohut paistuu ihanan rapeeksi.
Tätä täytyy kokeilla.
Tuunaan ainoastaan valkosipulikastikkeella, esim. roiskeläpät. Ja pirkan margheritan homejuustolla, koska on vaan niin ihana mutta kaipaa sen juuston. Jos sen enempää pitäisi tuunata, tekisin itse alusta alkaen.
Oreganoa saatan laittaa tai tuoretta basilikaa.
Yleensä tuunaan (jos tuunaan) tuoreella tomaatilla, valkosipulilla ja juustolla sekä oreganolla. Aika hintsusti on pakastepitsoissa kokemukseni mukaan viimeksi mainittua. Paitsi Ristoranten mozzarellapitsaa en koskaan tuunaa. Joku kyseli, mikä on hyvä pakastepitsa, oma suosikki on Ristoranten casa di mama salami-jalopeno, (valitettavasti suurin suosikkini Ristorante casa di mama diavolo on tainnut kokonaan poistua markkinoilta) sekä pirkka kiviuunipitsa salami on myös hyvä, siinä hinta-laatusuhdekin erittäin kohdillaan.
Viimeksi kokeilin Papa Dennis popcorn-pitsaa (joo, oli niin outo, että uteliaisuus heräsi) oli ihan hyvä, mutta popcornit meinasivat ruskettua liikaa uunissa, en tuunannut, juustoa oli yllin kyllin muutenkin. Ja jos pitää joku negatiivinen vinkki antaa, niin kerran ostin Papa Dennis bolognesepitsan...sitä jänteiden määrää, oli ensimmäinen ja viimeinen kerta.
Syön pakastepitsaa kerran pari kuukaudessa.
tomaattimozzarellan voi tuunata tuoreilla basilikanlehdillä ja/tai rukolalla
Pinaattipitsaa ei tarvi tuunata.
Muita ei kannata otaa