Voiko bratwurstit laittaa uuniin?
Helpottaisi huomista kiirettä, kun ei tarvitsisi pannun ääressä päivystää. Kauanko ne pitää antaa siellä olla?
Kommentit (16)
Voi laittaa ja paistetaan kunnes saavat hieman väriä (voiko noin sanoa nykyään?)
Samaa makkaraa bratwurstikin on.
Ei voi, ne eivät vaan kerta kaikkiaan pysy siellä.
Kyllä mutta pyllyyn älä niitä työnnä.
Kuten aiheeseen kuuluu, kaikki täällä väännetään johonkin muuhun merkitykseen, vaikka olisi ihan oikea kysymys. Toisaalta mistä sen sitten taas tietää, että onko.
ruualla ei leikitä kirjoitti:
Kyllä mutta pyllyyn älä niitä työnnä.
Tiedätkö mikä ero on postilaatikolla ja lehmän perseellä?
Ellet tiedä niin älä ala jakamaan postia.
Muista viillellä niitä ensin julmasti.
Mahdotonta saada asiallista vastausta tällä palstalla? Käsittämätöntä.
Ei kai makkarat enää ole uunissa?
Vierailija kirjoitti:
Mahdotonta saada asiallista vastausta tällä palstalla? Käsittämätöntä.
Varmaan osasta porukkaa on vaikea uskoa, että joku olisi noin uusavuton ja siksi kuvittelevat että aloitus on tarkoitettu vitsiksi.
Siltä varalta että tämä ei olekaan vitsi, niin vastattakoon että tottakai voi laittaa uuniin, mikroon, paistaa nuotiolla, pannulla, grillissä, foliossa saunan kiukaalla, savustuspöntössä tai autiomaan auringossa. Voi myös syödä kylmänä "al dente"
Ei voi, koska se on aitoa lihaa siellä sisässä. Vaatii paistamisen tai grillaamisen.
Kaikkee voi tehdä, ainakin kerran,
Mutta pilalle ne menee.
Sairas palsta. Tulin vaan ihan vastaaman tähän, että voit kyllä, mutta grillatessa maistuu parhaimmalle.
Hyvin onnistui. Kiitos kaikille vittuilijoille.
vältetään tuota u-sanaa, siinä 30-luvun kaikuja nykyään