Miksi kaupoista saa vain raakoja päärynöitä?
Voiko näistä jotenkin arvioida, että mitkä ovat kypsiä ja mitkä eivät? Ärsyttää kun varautuu makunautintoon, mutta puraistessa rasahtaakin oikein kunnolla ja päärynä ei maistu yhtään miltään. Neljäs raaka satsi siitä lähtien, kun aloin tutustumaan päärynöiden syöntiin noin kuukausi sitten.
Päärynän pitää olla pehmeä, makea ja äänetön ja siitä pitää valua paljon nestettä puraistaessa.
Kommentit (4)
Hävikin pienentämiseksi.
Mikä ongelma se on jättää päärynät pariksi päiväksi pöydälle kypsymään?
Ai niin kun nykyään pitää olla kiire joka asiassa. Kaikki mulle heti kun mä haluun. Päärynän syönnissäkin.
Vierailija kirjoitti:
Hävikin pienentämiseksi.
Mikä ongelma se on jättää päärynät pariksi päiväksi pöydälle kypsymään?
Ai niin kun nykyään pitää olla kiire joka asiassa. Kaikki mulle heti kun mä haluun. Päärynän syönnissäkin.
Ongelma on se, että olen ottanut päärynät osaksi iltapalaani ja jos ne ovat loppuneet, kuten tänään oli käynyt, niin varastoa ei voikaan täydentää kypsillä, vaan pitää syödä pari päivää raakaa iltapalaa.
Sillähän se tietysti korjaantuu, että kotona on joka hetki päärynöitä kypsymässä. Huvittavaa.
Koska nyt on talvi.