Lue keskustelun säännöt.
porsaan sisäfile
01.02.2017 |
Tuollainen tuli ostettua ja nyt pitäisi illalla se laittaa. Onko kellään kivaa reseptiä?
Kommentit (4)
Kyllä mä tuon osaan, ensin käytän pannulla ja otan pinnan kiinni. Ajattelin vaan, jos jollain olisi jotain uutta.
t.ap
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Täytetyt herkkusienet sopii kaveriksi. Ite käyttänyt valkosipulituorejuustoa ja rullannut pekonia ympärille.
Viimeksi tein niin että leikkasin sen viipaleiksi, paistoin voissa ne ja sitten uunivuokaan. Sipulia ja porkkanaa myös. Päälle juustokerma ja mausteita maun mukaan. Itse laitoin suolaa ja pippureita. 200 asteessa tunti, tuli tosi mureaa lihaa. Lisäksi perunamuusia ja kesäkurpitsa-sipuli paistosta.
Tämä maistui taaperolle ja teinille ja vanhemmille myös.
Poistat kalvot jos on ja laitat uuniin sellaisenaan paistomittarin kanssa. Jos maustamaton niin suolaa ja pippuria voit laittaa. Kun on kypsää niin otat pois uunista ja annata vetäytyä hyvän aikaa. Parempaa tulisi jos käärisit ensin kosteaan leivinpaperiin ja sitten folioon ja laittaisit jääkaappin yöksi ja lämmittäisi seuraavana päivänä.
Sitten teet vaikka pippurikastikkeen possun kaveriksi. uunijuureksi tai perunoita. Tee vaikka uunissa ruusukaaleja...