Ommnjomm! Söin äsken 100 grammaa raakaa paistijauhelihaa aamupalaksi
Kommentit (13)
Vierailija kirjoitti:
No jopas. Mikäs sulle tuli?
Oisko hälle tullut lihan himo?
Jos on hyvälaatuista , niin mikä ettei...
Nam! Tuore naudan paistijauheliha. Ja päälle ripottelen sitruunapippuria :)
Lapsuudesta asti herkutellut näin.
Tosin nykyisin en enää osta kovin usein tuoretta paistijauhelihaa, enkä niitä suojakaasuun pakattuja todellakaan syö raakana.
Vierailija kirjoitti:
Hyvää!
Tuosta saa toksoplasmoosin.
Kissoja aina syytetään toksoplasmoosista,
mutta oikeasti juuri te raa'an lihan syöjät saatte tartunnan siitä lihasta.
Tuon tokson saa kissan paskasta, ja raskaana olevan pitää välttää tuota tautia, terveelle ei tee mitään.
Onhan raaka pihvikin ihana, veri valuu suupielistä!
Mut siis onhan sushin syöjät paaaaaljon hienompaa porukkaa.
No tää nyt tais toivottavasti olla provo, MUTTA yläasteella joskus aikoinaan köksän tunnilla tehtiin lihapullia ja yks tyttö sitten kekkuloi siellä syöden sitä kaikkien lihapullataikinaa, mitä vittua? Opettaja panikoi että et sä sitä voi syödä ja tämä huusi että mut tää on hyväää.. Tuli elävästi mieleen ja nyt yököttää.
Minä vetelin kanan paistisuikaleita 200g aamupalaksi raakana.Tosi hyvää kun heittää kukkosoosia sekaan.
Raajaa jauhelihaa leivän päällä on ollut ihan ravintola-annoksenakin. Hakaniemen kauppahallista ainakin sai vielä jokin aika sitten. Sipulit ja pippurit siinä vielä. Nam!
En oo provo.
Loput kikaleet paistoin raakapaistettujen perunaviipaleiden kera. Päälle pippuria ja tomaattia ja kaprista ja basilikanlehtiä. Että tämmönen aamusössö!
Mutta parasta oli se ihan ensimmäinen naminamisatsi raakana suoraan suojakaasupaketista. Pakattu eilen.
Herkkuhetkiä kaikille teille!
Ap
Apua, pieni puklu nousi suuhun.