Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Tekee mieli grillattuja juustovoikkareita.

Vierailija
20.01.2017 |

Sellaisia missä juustoa on runsaasti ja se oikein venyy ja tirisee sieltä leivän välistä, slurps! Mitäs muuta sinne väliin laittaisi kuin juustoa ja mitä juusto(j)a käyttäisin niihin? jotain hieman vahvempaakin tarttee sinne tunkea kuin vaikkapa Oltermannia..

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 |
20.01.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

sanoisin että runsasrasvaiset puolikovat ja kovat juustot. Gruyère ekana tulee mieleen.

Vierailija
2/3 |
20.01.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

ja tietysti raclette

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/3 |
20.01.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Grillattu juustovoikkari valmistuu muuten yllättävän näppärästi leivänpaahtimessa. Paahdin menee tosin sen jälkeen vaihtoon, ja viime kerralla palomiehet alko jäkättää ettei niin saa tehdä, mutta mitä ne mistään tietää...

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yhdeksän yhdeksän kahdeksan