Laskiaispulla vai runebergintorttu?
Oletetaan, että on talvinen, aurinkoinen lauantaipäivä. Mielesi on kepeä eikä sinulla ole huolia. Olet juuri tullut kaupasta ja keittänyt kahvit. Asetut keittiön pöydän ääreen kaikessa rauhassa juomaan kahvia ja nauttimaan tuoreen leivonnaisen, elämää punniten. Mikä seuraavista leivonnaisista täydentäisi mukavan kahvihetken parhaiten?
Kommentit (7)
Laskiaispulla mansikkahillolla, ilman mantelimassaa. Runebergin tortut ei nappaa, niissä on karvasmanteliöljyä ja maistuu pahalle.
Haluaisin laskiaispullan mantelimassalla JA vadelmahillolla!
Sekä laskiaispulla että runebergintorttu menee kerran vuodessa siinä missä mämmi ja kinkkukin. Tosin minusta kermavaahto ei ollenkaan sovi pullan kanssa yhteen, ja mantelimassaa siinä ei tod saa olla.
Mantelimassalla laskiaispulla ehdottomasti,koska se on hyvää !
Yritän löytää mielenvoiman jättää kaikki noi sinne kauppaan ja hörpätä vaan sen kahvin. Laihis.
-m
Omar-munkki, ooh aah! Omar-munkin mussuttaminen on kuin saisi itseltään Herralta Kristukselta taivaalliset lastit suuhun! Ooh aah!