Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Onko kasvisruoka aina lihaa ympäristöystävällisempi valinta?

Kommentit (35)

Vierailija
1/35 |
10.01.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

AP ei välitä ihmisistä, eläimistä eikä ympäristöstä, kunhan vaan purkaa pahaa oloaan taas yhdelle kasvisaloituksella. Lopeta jo ja keskity töihisi.

Vierailija
2/35 |
10.01.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

On. Ellei sitten syö pelkästään lehtisalaattia ja kasvihuonekasvatettua kurkkua.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/35 |
10.01.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei tietenkään, jos vaihtoehtoina on toiselta puolen maapalloa tuotu uhanalaisia l(uomu) kasviksia ja kotimainen riista - tai vaikka mato-ongella ongittu ahven. Mutta yleensä kasvisruoka on ympäristöystävällisempi vaihtoehto.   

Vierailija
4/35 |
10.01.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

On. Ellei sitten syö pelkästään lehtisalaattia ja kasvihuonekasvatettua kurkkua.

Ja avocadoa ja quinoaa ja chiiaa ja baanania ja riisiä ja ja ja ihan mitä tahansa ulkomailta tuotua kuten kasvissyöjät yleensä tekee. 

Vierailija
5/35 |
10.01.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

On. Ellei sitten syö pelkästään lehtisalaattia ja kasvihuonekasvatettua kurkkua.

Ja avocadoa ja quinoaa ja chiiaa ja baanania ja riisiä ja ja ja ihan mitä tahansa ulkomailta tuotua kuten kasvissyöjät yleensä tekee. 

Koska sekasyöjät ei tietenkään syö näistä mitään?

Vierailija
6/35 |
10.01.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

On. Ellei sitten syö pelkästään lehtisalaattia ja kasvihuonekasvatettua kurkkua.

Ja avocadoa ja quinoaa ja chiiaa ja baanania ja riisiä ja ja ja ihan mitä tahansa ulkomailta tuotua kuten kasvissyöjät yleensä tekee. 

Entäs se maapallon toiselta puolen eläimille rahdattu soija ja sitten sieltä maapallon toiselta puolen rahdattu soijan syönyt lihakarja? Ihanko oikeasti väität, että siinä on enemmän järkeä kuin kasvisten kanssa?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/35 |
10.01.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Baanania ja riisiä syön, mutta mitä nuo muut ovat?

Vierailija
8/35 |
10.01.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lihakarjaa ei ole mikään pakko syöttää soijalla.

Yleensä karjan rehuksi käytetään niitä vilja-laatuja, jotka eivät sovi hyvin ihmisravinnoksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/35 |
10.01.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

On. Ellei sitten syö pelkästään lehtisalaattia ja kasvihuonekasvatettua kurkkua.

Ja avocadoa ja quinoaa ja chiiaa ja baanania ja riisiä ja ja ja ihan mitä tahansa ulkomailta tuotua kuten kasvissyöjät yleensä tekee. 

Entäs se maapallon toiselta puolen eläimille rahdattu soija ja sitten sieltä maapallon toiselta puolen rahdattu soijan syönyt lihakarja? Ihanko oikeasti väität, että siinä on enemmän järkeä kuin kasvisten kanssa?

Eipä paljon soijaa tänne kuskailla, sillä GMO soijaa ei saa syöttää eläimille, sillä niin on Eu päättänyt.

Maailmalla ei juuri ole kuin GMO soijaa, niin sitä tavallista ei löydy juuri mistään tänne tuotavaksi.

Tuosta syystä yrittävät saada täällä härkäpapua enemmän viljelyyn, jotta valkuainen riittäisi.

Vierailija
10/35 |
10.01.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

On. Ellei sitten syö pelkästään lehtisalaattia ja kasvihuonekasvatettua kurkkua.

Ja avocadoa ja quinoaa ja chiiaa ja baanania ja riisiä ja ja ja ihan mitä tahansa ulkomailta tuotua kuten kasvissyöjät yleensä tekee. 

Entäs se maapallon toiselta puolen eläimille rahdattu soija ja sitten sieltä maapallon toiselta puolen rahdattu soijan syönyt lihakarja? Ihanko oikeasti väität, että siinä on enemmän järkeä kuin kasvisten kanssa?

Eipä paljon soijaa tänne kuskailla, sillä GMO soijaa ei saa syöttää eläimille, sillä niin on Eu päättänyt.

Maailmalla ei juuri ole kuin GMO soijaa, niin sitä tavallista ei löydy juuri mistään tänne tuotavaksi.

Tuosta syystä yrittävät saada täällä härkäpapua enemmän viljelyyn, jotta valkuainen riittäisi.

Taidat olla yksinkertainen. Missään ei puhuttu Suomen karjasta. Koita nyt ottaa asioista edes vähän selvää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/35 |
10.01.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Lihakarjaa ei ole mikään pakko syöttää soijalla.

Yleensä karjan rehuksi käytetään niitä vilja-laatuja, jotka eivät sovi hyvin ihmisravinnoksi.

Ei ole pakko, mutta syötetään. Jos sinun lähiruokaporosi ei syö soijaa, niin maailmalla syötetään.

Vierailija
12/35 |
10.01.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Myös silakkaa käytetään eläinten ruokana koska suomalaiset eivät enää syö sitä. Soijaa eläimet eivät tarvitse ollenkaan. Sitä käytetään enää alle 20 % eläinten rehuna ja siitä on tarkoitus luopua kokonaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/35 |
10.01.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

On. Ellei sitten syö pelkästään lehtisalaattia ja kasvihuonekasvatettua kurkkua.

Ja avocadoa ja quinoaa ja chiiaa ja baanania ja riisiä ja ja ja ihan mitä tahansa ulkomailta tuotua kuten kasvissyöjät yleensä tekee. 

Entäs se maapallon toiselta puolen eläimille rahdattu soija ja sitten sieltä maapallon toiselta puolen rahdattu soijan syönyt lihakarja? Ihanko oikeasti väität, että siinä on enemmän järkeä kuin kasvisten kanssa?

Eipä paljon soijaa tänne kuskailla, sillä GMO soijaa ei saa syöttää eläimille, sillä niin on Eu päättänyt.

Maailmalla ei juuri ole kuin GMO soijaa, niin sitä tavallista ei löydy juuri mistään tänne tuotavaksi.

Tuosta syystä yrittävät saada täällä härkäpapua enemmän viljelyyn, jotta valkuainen riittäisi.

Taidat olla yksinkertainen. Missään ei puhuttu Suomen karjasta. Koita nyt ottaa asioista edes vähän selvää.

Eu on päättänyt. Päättele siitä.

Itse en syö kaukomailta tuotua lihaa, sillä siinä on aina antibiooteille resistenteiksi jalostettuja bakteereita.

Vierailija
14/35 |
10.01.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Lihakarjaa ei ole mikään pakko syöttää soijalla.

Yleensä karjan rehuksi käytetään niitä vilja-laatuja, jotka eivät sovi hyvin ihmisravinnoksi.

Ei ole pakko, mutta syötetään. Jos sinun lähiruokaporosi ei syö soijaa, niin maailmalla syötetään.

No kuka hullu anyway syö mitään ulkomaista lihaa? Hyi helvetti!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/35 |
10.01.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

On. Ellei sitten syö pelkästään lehtisalaattia ja kasvihuonekasvatettua kurkkua.

Ja avocadoa ja quinoaa ja chiiaa ja baanania ja riisiä ja ja ja ihan mitä tahansa ulkomailta tuotua kuten kasvissyöjät yleensä tekee. 

Entäs se maapallon toiselta puolen eläimille rahdattu soija ja sitten sieltä maapallon toiselta puolen rahdattu soijan syönyt lihakarja? Ihanko oikeasti väität, että siinä on enemmän järkeä kuin kasvisten kanssa?

Eipä paljon soijaa tänne kuskailla, sillä GMO soijaa ei saa syöttää eläimille, sillä niin on Eu päättänyt.

Maailmalla ei juuri ole kuin GMO soijaa, niin sitä tavallista ei löydy juuri mistään tänne tuotavaksi.

Tuosta syystä yrittävät saada täällä härkäpapua enemmän viljelyyn, jotta valkuainen riittäisi.

GMO-soijaa tuodaan Suomeen yhä enemmän:

http://www.maaseuduntulevaisuus.fi/politiikka-ja-talous/geenimuunnellun…

Vierailija
16/35 |
10.01.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei ole, mutta minulle se on eettisesti ainoa oikea valinta. Avokadoa en syö kuin satunnaisena herkkuna, banaania en juuri ollenkaan, pakastin pursuilee sen sijaan oman pihan omenoita, päärynöitä ja erilaisia marjoja. Riisiä en taatusti syö yhtään sen enempää kuin perus-sekasyöjätkään, soijaa jonkin verran mutta ensi kesänä laitan entistä enemmän herneitä ja papuja kasvimaahani.

Vierailija
17/35 |
10.01.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

On. Ellei sitten syö pelkästään lehtisalaattia ja kasvihuonekasvatettua kurkkua.

Ja avocadoa ja quinoaa ja chiiaa ja baanania ja riisiä ja ja ja ihan mitä tahansa ulkomailta tuotua kuten kasvissyöjät yleensä tekee. 

Koska sekasyöjät ei tietenkään syö näistä mitään?

Kyllä sekasyöjät syövät näitä huomattavasti vähemmän kuin kasvissyöjät. Juuri lisääntynyt kasvissyöjien määrä lisää ympäristö- ja ihmisoikeusongelmia. Itse syön pääasiassa kotimaista viljaa ja juureksia.

Vierailija
18/35 |
10.01.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

On. Ellei sitten syö pelkästään lehtisalaattia ja kasvihuonekasvatettua kurkkua.

Ja avocadoa ja quinoaa ja chiiaa ja baanania ja riisiä ja ja ja ihan mitä tahansa ulkomailta tuotua kuten kasvissyöjät yleensä tekee. 

Entäs se maapallon toiselta puolen eläimille rahdattu soija ja sitten sieltä maapallon toiselta puolen rahdattu soijan syönyt lihakarja? Ihanko oikeasti väität, että siinä on enemmän järkeä kuin kasvisten kanssa?

Eipä paljon soijaa tänne kuskailla, sillä GMO soijaa ei saa syöttää eläimille, sillä niin on Eu päättänyt.

Maailmalla ei juuri ole kuin GMO soijaa, niin sitä tavallista ei löydy juuri mistään tänne tuotavaksi.

Tuosta syystä yrittävät saada täällä härkäpapua enemmän viljelyyn, jotta valkuainen riittäisi.

GMO-soijaa tuodaan Suomeen yhä enemmän:

http://www.maaseuduntulevaisuus.fi/politiikka-ja-talous/geenimuunnellun…

Jaaha, se on tavallinen maailmalta jo noin loppu.

No sinänsä tuolla GMO:lla ei ole merkitystä ja sen vastustus on vain joku omituinen uskonto.

Vierailija
19/35 |
10.01.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olennaisin asia on se, että Suomessa ei kannata syödä mitään täällä tuotettua, koska karjalle ei ole tarjolla vapaasti antibiootteja tai GMO-muunneltua soijaa. Typerät maanviljelijät ruokkivat karjaansa omasta pellosta saaduilla rehuilla tajuamatta lainkaan, että kuluttaja haluaa saada tuotteita, jotka on tavalla tai toisella tuotettu vaaraa aiheuttaviksi. Tai ainakin aina melskataan siitä, että liha on pahasta, koska se tuotetaan tuontisoijalla ja antibiooteilla.

Toisaalta kotimaiset kasvikset ovat omanlaisensa ongelmatekijä. Liian usein niiden kasteluun käytetään ei-steriloitua vettä ja kaikkihan me tiedämme, että luonnonvesissä on paljon huumausainejäämiä jo siksikin, että jätevedenpuhdistamot eivät kykene siitä suodattamaan. Ns. puhdistetut jäteveden puolestaan saavat vapaasti virrata vesistöihin ja sitä kautta edelleen vihannesten kasteluun. Onneksi me tiedämme, että avocado, kvinoa ja ananas ovat terveellinen vaihtoehto ja kuten Hesarissa kerrottiin, ei niiden lentokuljetus tänne maapallon toiselle puolelle ole mikään ympäristöongelma. Kokonaisuuden kannalta on aina parempi syödä kalifornialainen avocado kuin suomalaista maitorahkaa.

Vierailija
20/35 |
10.01.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

On. Ellei sitten syö pelkästään lehtisalaattia ja kasvihuonekasvatettua kurkkua.

Ja avocadoa ja quinoaa ja chiiaa ja baanania ja riisiä ja ja ja ihan mitä tahansa ulkomailta tuotua kuten kasvissyöjät yleensä tekee. 

Entäs se maapallon toiselta puolen eläimille rahdattu soija ja sitten sieltä maapallon toiselta puolen rahdattu soijan syönyt lihakarja? Ihanko oikeasti väität, että siinä on enemmän järkeä kuin kasvisten kanssa?

Eipä paljon soijaa tänne kuskailla, sillä GMO soijaa ei saa syöttää eläimille, sillä niin on Eu päättänyt.

Maailmalla ei juuri ole kuin GMO soijaa, niin sitä tavallista ei löydy juuri mistään tänne tuotavaksi.

Tuosta syystä yrittävät saada täällä härkäpapua enemmän viljelyyn, jotta valkuainen riittäisi.

GMO-soijaa tuodaan Suomeen yhä enemmän:

http://www.maaseuduntulevaisuus.fi/politiikka-ja-talous/geenimuunnellun…

Juuri sen vuoksi sitä on vähennetty ja siitä on tarkoitus luopua nyt kokonaan!

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kolme viisi viisi