Lue keskustelun säännöt.
Löysäksi keitetyn kananmunan säilyvyys
Munamies
02.01.2017 |
En tiedä asteikolla 1-10 kuinka tyhmä kysymys tämä on, mutta kysyn nyt kuitenkin.
Jos keittää kananmunan löysäksi (valkuainen kova, keskus löysä) niin säilyykö ihan hyvänä jääkaapissa seuraavaan päivään? Tapahtuuko keltuaiselle jotain, mitä ei haluaisi tapahtuvan?
Sen tiedän, että kovaksi keitetty (ja pehmeäksikin) säilyy ihan hyvin, mutta tuohon en ahkerallakaan googletuksella löytänyt vastausta.
Kommentit (1)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Hah, ihana. Keltuainen kiinteytyy hieman seuraavaan päivään mennessä, mutta se ei vaikuta munan hygienisyyteen. Eli voit syödä rauhassa, jos muna on säilytetty alle 6 asteessa.