Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Löysäksi keitetyn kananmunan säilyvyys

Munamies
02.01.2017 |

En tiedä asteikolla 1-10 kuinka tyhmä kysymys tämä on, mutta kysyn nyt kuitenkin.
Jos keittää kananmunan löysäksi (valkuainen kova, keskus löysä) niin säilyykö ihan hyvänä jääkaapissa seuraavaan päivään? Tapahtuuko keltuaiselle jotain, mitä ei haluaisi tapahtuvan?

Sen tiedän, että kovaksi keitetty (ja pehmeäksikin) säilyy ihan hyvin, mutta tuohon en ahkerallakaan googletuksella löytänyt vastausta.

Kommentit (1)

Vierailija
1/1 |
02.01.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hah, ihana. Keltuainen kiinteytyy hieman seuraavaan päivään mennessä, mutta se ei vaikuta munan hygienisyyteen. Eli voit syödä rauhassa, jos muna on säilytetty alle 6 asteessa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yksi yhdeksän kaksi