Voiko patongin pakastaa ja miten sulatetaan oikein?
Hankin muutaman patongin, mutta syömämiehet eivät pääsekään paikalle. Voikohan niitä pakastaa? Ja jos voi, miten ne sulatetaan oikeaoppisesti? Hitaasti vai kylmänä mikroon? Kiitos, jos joku tietää!
Kommentit (6)
Luin "Voiko patologin rakastaa ja miten sulatetaan oikein?"
Etkö ole oikeasti koskaan pakastanut leipää? Itse ostan aina nipun reissareita tai jotain muita leipiä ja heitän pakkaseen. Tarpeen mukaan otan aina paketin sulamaan, sulaa omia aikojaan pussissaan, eikä siihen mene kuin joku puolisen tuntia. Voi toki sulattaa mikrossakin, mutta sitten se pitää syödä heti lämpimänä, jäähtyessään se kovettuu.
Vierailija kirjoitti:
Luin "Voiko patologin rakastaa ja miten sulatetaan oikein?"
Etkö ole oikeasti koskaan pakastanut leipää? Itse ostan aina nipun reissareita tai jotain muita leipiä ja heitän pakkaseen. Tarpeen mukaan otan aina paketin sulamaan, sulaa omia aikojaan pussissaan, eikä siihen mene kuin joku puolisen tuntia. Voi toki sulattaa mikrossakin, mutta sitten se pitää syödä heti lämpimänä, jäähtyessään se kovettuu.
Olen kyllä pakastanut leipää, mutta vaikkei meillä nyt mitään varsinaisia juhlia ole tulossa, vieraita kuitenkin. Halusin vain tietää, millä tavalla sulatettuna patonki pysyisi parhaana ettei yllättäen ole ihan sitkeää, kuivaa tms. Ok, sulatan sitten hitaasti. ap
Mikroon ja mikro täysille, ettei tule sitkeää!
Lisää mielipiteitä: hitaasti vai nopeasti? ap
Leipä sulaa ihan huoneenlämmössäkin hyvin nopeasti koska leivässä ei ole paljoa vettä. Vesi on se minkä sulaminen kestää.
Muista pestä se ennen pakastamista.