Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Kuinka voisin tehdä kotipizzan bolognesekastiketta itse?

Vierailija
29.12.2016 |

Mielestäni se on parasta. Koostumus on täysin erilainen, kuin normaaleissa jauhelihapizzoissa. Mutta miten? Ja älkää täyttäkö tätä ketjua Kotipizzan haukkumisella, jooko?

Kommentit (15)

Vierailija
1/15 |
30.12.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Onhan joku muukin tätä joskus miettinyt?

Vierailija
2/15 |
30.12.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kerran jossain tv-kokkiohjelmassa valmistettiin täydellinen pizzakastike, jota käytän edelleen hieman muunnellen. Siitä tulee herkullista!

Tarvitset:

loraus oliiviöljyä 

valkosipulin kynsi murskattuna

tomaattipyre (ei se vetinen sose)

suolaa & mustapippuria

oreganoa, basilikaa

paprikajauhetta

ripaus sokeria

Kuumenna pienessä kasarissa öljy ja valkosipuli, lisää tomaattipyre ja muut mausteet sekä sokeri. Anna muhia matalalla lämmöllä jonkin aikaa ja tarkista maku. Mausteita voi lisäillä oman maun mukaan (esim chiliä?)... Sitten vain pizzan paistoon!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/15 |
30.12.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kerran jossain tv-kokkiohjelmassa valmistettiin täydellinen pizzakastike, jota käytän edelleen hieman muunnellen. Siitä tulee herkullista!

Tarvitset:

loraus oliiviöljyä 

valkosipulin kynsi murskattuna

tomaattipyre (ei se vetinen sose)

suolaa & mustapippuria

oreganoa, basilikaa

paprikajauhetta

ripaus sokeria

Kuumenna pienessä kasarissa öljy ja valkosipuli, lisää tomaattipyre ja muut mausteet sekä sokeri. Anna muhia matalalla lämmöllä jonkin aikaa ja tarkista maku. Mausteita voi lisäillä oman maun mukaan (esim chiliä?)... Sitten vain pizzan paistoon!

Unohdin sanoa että seos pitää toki siis kiehauttaa ja sitten antaa muhia matalammalla lämmöllä :D

Vierailija
4/15 |
30.12.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Onko bolognesekastike se mitä kaikissa pizzoissa niillä on vai onko se joku täyte joka pitää erikseen ottaa?

Vierailija
5/15 |
30.12.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

nami

Vierailija
6/15 |
30.12.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Nimenomaan se on sitä jauhelihakastiketta, ei tomaattikastiketta. Ja kyseessä on se pizza, mikä jo kerran poistettiin listalta, mutta ihmiset valitti ja se tuotiin takaisin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/15 |
30.12.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Nimenomaan se on sitä jauhelihakastiketta, ei tomaattikastiketta. Ja kyseessä on se pizza, mikä jo kerran poistettiin listalta, mutta ihmiset valitti ja se tuotiin takaisin.

Hyvä, melkein jo luulin että ihmiset haluavat tietää kotipizzan pohjan kastikkeen ohjeen.. voin kertoa sen tässä: Tomaattipyrettä purkista ja siinä. Eivät tee sitä itse, maistuu paskalta.

Vierailija
8/15 |
30.12.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minun käsittääkseni bolognesekastikkeeseen tulee porkkanaa ja selleriä. Mutta en ole vielä löytänyt sitä Kotipizzan kastiketta. 

Jos osaisi itse tehdä kotona Classic Pizza - paikkojen tyyliset pohjat, ja Kotipizzan bolognesen, niin en ikinä söisi enää missään muualla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/15 |
30.12.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

En oo syönyt bolognesea Kotipizzassa, minkälaista se kastike on? Onko jauhelihapalat isoja kastikkeessa, onko jotain mausteita mitkä maistuu erityisesti?

Vierailija
10/15 |
30.12.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Niiden Berlusconi on parasta, siinä on punasipulia, poroa ja kanttarellia. Sitten ulkopuolella tästä pizzasta ja mahdollisesti jauhelipizzasta (ei ole testattu) kaikki on pahaa kuin mikä tämän tomaattikastikkeen vuoksi. Kotzonet ja kaikki pizzat mihin tulee salaattia päälle on nami silti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/15 |
30.12.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä tykkään ottaa kotipizzassa pizzan, mihin tulee koskenlaskijakastike pohjalle, kantarelleja, savuporoa ja pekonia. Päälle valkosipulimajoneesia.

Vierailija
12/15 |
30.12.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tykkään kotpizzasta, suosittelen käymään siellä tänään

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/15 |
30.12.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ai miten? No hankkimalla sen reseptin. Ei se sen kummallisempaa ole.

Vierailija
14/15 |
30.12.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kotipizzan pitsoissa on muutenkin joku sellanen jännä ominaismaku, mikä tekee niistä taivaallisia, oisko se tomaattikastike? Mitähän se voi sisältää? Tuntuu että itse tehdessä tomaattikastikkeesta tulee aina vetinen ja mauton :(

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/15 |
30.12.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kotipizzan pitsoissa on muutenkin joku sellanen jännä ominaismaku, mikä tekee niistä taivaallisia, oisko se tomaattikastike? Mitähän se voi sisältää? Tuntuu että itse tehdessä tomaattikastikkeesta tulee aina vetinen ja mauton :(

Tomaattikastiketta pitää keittää vähintään tunti, jotta maut tasoittuvat.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kaksi neljä kahdeksan