Kuinka voisin tehdä kotipizzan bolognesekastiketta itse?
Mielestäni se on parasta. Koostumus on täysin erilainen, kuin normaaleissa jauhelihapizzoissa. Mutta miten? Ja älkää täyttäkö tätä ketjua Kotipizzan haukkumisella, jooko?
Kommentit (15)
Kerran jossain tv-kokkiohjelmassa valmistettiin täydellinen pizzakastike, jota käytän edelleen hieman muunnellen. Siitä tulee herkullista!
Tarvitset:
loraus oliiviöljyä
valkosipulin kynsi murskattuna
tomaattipyre (ei se vetinen sose)
suolaa & mustapippuria
oreganoa, basilikaa
paprikajauhetta
ripaus sokeria
Kuumenna pienessä kasarissa öljy ja valkosipuli, lisää tomaattipyre ja muut mausteet sekä sokeri. Anna muhia matalalla lämmöllä jonkin aikaa ja tarkista maku. Mausteita voi lisäillä oman maun mukaan (esim chiliä?)... Sitten vain pizzan paistoon!
Vierailija kirjoitti:
Kerran jossain tv-kokkiohjelmassa valmistettiin täydellinen pizzakastike, jota käytän edelleen hieman muunnellen. Siitä tulee herkullista!
Tarvitset:loraus oliiviöljyä
valkosipulin kynsi murskattuna
tomaattipyre (ei se vetinen sose)
suolaa & mustapippuria
oreganoa, basilikaa
paprikajauhetta
ripaus sokeria
Kuumenna pienessä kasarissa öljy ja valkosipuli, lisää tomaattipyre ja muut mausteet sekä sokeri. Anna muhia matalalla lämmöllä jonkin aikaa ja tarkista maku. Mausteita voi lisäillä oman maun mukaan (esim chiliä?)... Sitten vain pizzan paistoon!
Unohdin sanoa että seos pitää toki siis kiehauttaa ja sitten antaa muhia matalammalla lämmöllä :D
Onko bolognesekastike se mitä kaikissa pizzoissa niillä on vai onko se joku täyte joka pitää erikseen ottaa?
Nimenomaan se on sitä jauhelihakastiketta, ei tomaattikastiketta. Ja kyseessä on se pizza, mikä jo kerran poistettiin listalta, mutta ihmiset valitti ja se tuotiin takaisin.
Vierailija kirjoitti:
Nimenomaan se on sitä jauhelihakastiketta, ei tomaattikastiketta. Ja kyseessä on se pizza, mikä jo kerran poistettiin listalta, mutta ihmiset valitti ja se tuotiin takaisin.
Hyvä, melkein jo luulin että ihmiset haluavat tietää kotipizzan pohjan kastikkeen ohjeen.. voin kertoa sen tässä: Tomaattipyrettä purkista ja siinä. Eivät tee sitä itse, maistuu paskalta.
Minun käsittääkseni bolognesekastikkeeseen tulee porkkanaa ja selleriä. Mutta en ole vielä löytänyt sitä Kotipizzan kastiketta.
Jos osaisi itse tehdä kotona Classic Pizza - paikkojen tyyliset pohjat, ja Kotipizzan bolognesen, niin en ikinä söisi enää missään muualla.
En oo syönyt bolognesea Kotipizzassa, minkälaista se kastike on? Onko jauhelihapalat isoja kastikkeessa, onko jotain mausteita mitkä maistuu erityisesti?
Niiden Berlusconi on parasta, siinä on punasipulia, poroa ja kanttarellia. Sitten ulkopuolella tästä pizzasta ja mahdollisesti jauhelipizzasta (ei ole testattu) kaikki on pahaa kuin mikä tämän tomaattikastikkeen vuoksi. Kotzonet ja kaikki pizzat mihin tulee salaattia päälle on nami silti.
Mä tykkään ottaa kotipizzassa pizzan, mihin tulee koskenlaskijakastike pohjalle, kantarelleja, savuporoa ja pekonia. Päälle valkosipulimajoneesia.
Tykkään kotpizzasta, suosittelen käymään siellä tänään
Ai miten? No hankkimalla sen reseptin. Ei se sen kummallisempaa ole.
Kotipizzan pitsoissa on muutenkin joku sellanen jännä ominaismaku, mikä tekee niistä taivaallisia, oisko se tomaattikastike? Mitähän se voi sisältää? Tuntuu että itse tehdessä tomaattikastikkeesta tulee aina vetinen ja mauton :(
Vierailija kirjoitti:
Kotipizzan pitsoissa on muutenkin joku sellanen jännä ominaismaku, mikä tekee niistä taivaallisia, oisko se tomaattikastike? Mitähän se voi sisältää? Tuntuu että itse tehdessä tomaattikastikkeesta tulee aina vetinen ja mauton :(
Tomaattikastiketta pitää keittää vähintään tunti, jotta maut tasoittuvat.
Onhan joku muukin tätä joskus miettinyt?