Kinkku oli yön uunissa, nukuin pommiin, sisälämpö nyt 82
Kommentit (14)
No maista :D omasta mielestä ylikypsä on just hyvää
Riippuu millaisesta tykkää. Mulle ylikypsä on parhaimman makuista.
Ei siis pilalla ole, mutta voi maistua erilaiselta kuin ennen :) hyvää on silti! Ei muuta kuin kinkunmaisteluun.
Mä paistoin eka 80 asteeseen. Maistettiin ja sit säädin 83 asteeseen, paljon parempi.
Vaikka paistuisi pidempään ei se makua haittaa. Tulee sitä nyhtökinkkua, maku on loistava, mutta murenee kasaan. Kerran tällaista kinkkua pääsin sukulaisperheessä maistamaan, kinkusta sitä paistaneet miehet (isä ja lukiplaispoika) onnistuivat vielä hävittämään puolet.
Paistopellistä kiinni pitäen kaatoivat rasvat sinne mihin 80 luvulla kuuluikin eli tiskialtaaseen. Sinne putosi myös puolet kinkusta, vahinkohan se ei olisi ollut ellei miehet olivat laittaneet fairy jostain nerokkaasta oivalluksesta tiskialtaaseen.
Kaikenlaista muutakin kommellusta on käynyt. Yhtenä lapsuuden vuotena vietimme joulua talossa, jossa oli oikea puuhella.
Silloin äiti paistoi kinkkua niin, se syttyi jossain vaiheessa palamaan. Syötyä sekin tuli makua en enää muista.
Ihan hyvä lämpötila,ainakin kypsää.Ei kuumaa,eikä lämmintä kinkkua jääkaappiin.Jääkaappi hikoilee.
Laitoin 5 kilon luuttoman kinkun illalla uuniin klo 19 ja ajattelin että klo 2-3 on valmista. Heräsin omia aikojani yöllä klo 2:45 jolloin kinkku oli 85 asteinen. Väänsin uunista lämmöt pois ja jatkoin uniani. Aamulla sitten otin kinkun uunista klo 9 js vein pihalle jäähtymään. Ihan älyttömän hyvää tuli vaikkakin murenevaa. En ymmärrä niitä sitkeitä ja limaisia kinkkuja, tykkääkö niistä oikeasti kukaan?
Mä paistan aina 80 asteeseen ja uunista poiston jälkeen nousee vielä pari astetta. Täydellistä oli taasen kerran.
Mun mielestä paras kinkku on just sellanen vähän mureneva! <3 Eli joku 82-85 asteinen
Vierailija kirjoitti:
Vaikka paistuisi pidempään ei se makua haittaa. Tulee sitä nyhtökinkkua, maku on loistava, mutta murenee kasaan. Kerran tällaista kinkkua pääsin sukulaisperheessä maistamaan, kinkusta sitä paistaneet miehet (isä ja lukiplaispoika) onnistuivat vielä hävittämään puolet.
Paistopellistä kiinni pitäen kaatoivat rasvat sinne mihin 80 luvulla kuuluikin eli tiskialtaaseen. Sinne putosi myös puolet kinkusta, vahinkohan se ei olisi ollut ellei miehet olivat laittaneet fairy jostain nerokkaasta oivalluksesta tiskialtaaseen.Kaikenlaista muutakin kommellusta on käynyt. Yhtenä lapsuuden vuotena vietimme joulua talossa, jossa oli oikea puuhella.
Silloin äiti paistoi kinkkua niin, se syttyi jossain vaiheessa palamaan. Syötyä sekin tuli makua en enää muista.
Meillä kinkun sisälämpö nousi melkein 100 asteeseen; vaimo laittoi vahingossa kiertoilman päälle uuniin. Hyvää se kuitenkin on, mutta murenee.
Anna mennä 90 ja tee pulled porkia.
Mä paistan 85 asteeseen.