Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Miksi lanttu ja porkkana ovat niin aliarvostettuja?

Vierailija
18.12.2016 |

Hyviä molemmat. Jouluna vain saavat arvoisensa kohtelun ja silloinkin moni niitä hylkii "juntteuden" vuoksi. Parhaimillaan ehkä kun tekee uunijuureksia, sipulia sitten vielä kanssa siihen sekaan. suomalaiset vaan aliarvostavat kaikkea kotimaista edullista, vaikka siihen ei ole muuta syytä, kuin että edullista suomalaista halveksitaan.

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
18.12.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

En tiedä ovatko aliarvostettuja. Itse olen tässä syksyn mittaan syönyt kumpaakin n. kymmenisen kiloa. Useimmiten raakana. Ovat mukavaa iltanapostelua.

Vierailija
2/5 |
18.12.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Höpönlöpön. Minä ainakaan aliarvosta mitään juuresta, mutta ei sitä nyt hittojakaan AINA viitsi samaa puputtaa. 

Ja uunijuureksiin en kyllä pane sipulia joukkoon, sen sijaan hyvää öljyä mausteineen. Porkkanaa, lanttua ja palsternakkaa, ehkä myös bataattia ja punajuurta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
18.12.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lanttu ja porkkana ovat vähän kuin perunakin, tavanomaista ja helposti saatavaa. Ja sehän ei hifistelijälle kelpaa.

Vierailija
4/5 |
18.12.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mutta makuahan noissa, varsinkin lantussa on ja paljon. Ei se helppo saatavuus tee ruuasta huonoa. 

Vierailija
5/5 |
18.12.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei kestä masu lanttua, eikä sitä terveellistä sipulia, ruista, kaalia, hernettä ja niin edelleen