Lue keskustelun säännöt.
Voinko vielä syödä?
05.12.2016 |
Löysin siivotessa vanhan suklaarasian joka luultavasti on vuodelta 2013. Voiko tuollaisesta enää syödä noita konvehteja.
Näyttää silmämääräisesti ihan normaaleilta eikä pöllähtänyt mitään epämiellyttävää hajuakaan kun kelmun purin ympäriltä. Hirveesti kyllä tekis mieli suklaata, mutta arvaako noita enää syödä.
Siis että voiko niissä kasvaa jotakin sellaista, mitä ei aistinvaraisesti havaitse?
Merkki on Lindt Swiss luxury selection. Saattaa olla vaikka jotain lidlin tuotetta... mulle ihan outo merkki.
Kommentit (2)
Citymarketissa oli Milkan 300g sukalaalevy eurolla. Kolme yhdelle asiakkaalle. Joku kalenteritarjous. Voipi olla vaan tän päivän tarjous.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Suklaa on niin sokeripitoista, ettei siinä mitään homeita ala kasvaa. Mutta vanhalta se saattaa jo maistua. Maista, sittenhän tiedät.
Lindt on laadukas ja kallis suklaamerkki, ei mikään "Lidlin tuote".