Italialaiskokin vinkit pizzan täyttämiseen: "Älä tapa pääraaka-ainetta"
http://m.iltalehti.fi/pippuri/201611242200031676_ah.shtml
Tuo on totta, ei vain pizzassa, vaan yleensäkin ruoanlaitossa. Kun samaan ateriaan pistää liikaa kaikkea, ruoka on pilalla.
Kommentit (9)
Miten sen elävän sian saa pysymään kinkkupizzan päällä? Ja vielä kun pitäs saada pysymään vaan se kinkku, eikä esim kylkeä tai etuselkää?
Viisveisaan tuosta neuvosta. Tykkään, että pizzassa on paljon täytettä.
Hyvä vinkki suomalaisille pitsan vääntäjille. Täytettä ei todellakaan tarvita montaa lajia tai jättimääriä. Suomessa pitsat on kauheita sekasotkuja.
Jos meinaan laittaa kanaa tai kinkkua, niin pakkohan ne on tappaa ensin. Mikä logiikka täs ny taas on?
Vierailija kirjoitti:
Viisveisaan tuosta neuvosta. Tykkään, että pizzassa on paljon täytettä.
Sama homma. Välillä tekee mieli italialaisempaa ja välillä taas suomalaista mättöpizzaa, jossa kaikki lihat ja bbq-soossi
Tänään hain kotipizzasta pollo americanan. Oisko 10 pientä palasta kanaa ollut. Muutama ananas, aurajuustoa ei edes maistanut. Pettymys.
lisää ketsuppia kirjoitti:
Jos meinaan laittaa kanaa tai kinkkua, niin pakkohan ne on tappaa ensin. Mikä logiikka täs ny taas on?
Pyhä yksinkertaisuus: paloittele possumunkki pizzaan, tietenkin.
Saat sikaa ja rintapalan.
Monella on rasittava tapa kypsentää kaikki kuoliaaksi ja tuloksena on sitten kengänpohjalihaa ja harmaiksi keitettyjä kasviksia.