Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Italialaiskokin vinkit pizzan täyttämiseen: "Älä tapa pääraaka-ainetta"

Vierailija
24.11.2016 |

http://m.iltalehti.fi/pippuri/201611242200031676_ah.shtml

Tuo on totta, ei vain pizzassa, vaan yleensäkin ruoanlaitossa. Kun samaan ateriaan pistää liikaa kaikkea, ruoka on pilalla.

Kommentit (9)

Vierailija
1/9 |
24.11.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Monella on rasittava tapa kypsentää kaikki kuoliaaksi ja tuloksena on sitten kengänpohjalihaa ja harmaiksi keitettyjä kasviksia.

Vierailija
2/9 |
24.11.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miten sen elävän sian saa pysymään kinkkupizzan päällä? Ja vielä kun pitäs saada pysymään vaan se kinkku, eikä esim kylkeä tai etuselkää?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/9 |
24.11.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Viisveisaan tuosta neuvosta. Tykkään, että pizzassa on paljon täytettä.

Vierailija
4/9 |
24.11.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hyvä vinkki suomalaisille pitsan vääntäjille. Täytettä ei todellakaan tarvita montaa lajia tai jättimääriä. Suomessa pitsat on kauheita sekasotkuja.

Vierailija
5/9 |
24.11.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos meinaan laittaa kanaa tai kinkkua, niin pakkohan ne on tappaa ensin. Mikä logiikka täs ny taas on?

Vierailija
6/9 |
24.11.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Viisveisaan tuosta neuvosta. Tykkään, että pizzassa on paljon täytettä.

Sama homma. Välillä tekee mieli italialaisempaa ja välillä taas suomalaista mättöpizzaa, jossa kaikki lihat ja bbq-soossi

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/9 |
24.11.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mistä saa elävää kebabeläintä?

Vierailija
8/9 |
24.11.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tänään hain kotipizzasta pollo americanan. Oisko 10 pientä palasta kanaa ollut. Muutama ananas, aurajuustoa ei edes maistanut. Pettymys.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/9 |
24.11.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

lisää ketsuppia kirjoitti:

Jos meinaan laittaa kanaa tai kinkkua, niin pakkohan ne on tappaa ensin. Mikä logiikka täs ny taas on?

Pyhä yksinkertaisuus: paloittele possumunkki pizzaan, tietenkin.

Saat sikaa ja rintapalan.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yksi kaksi kahdeksan