Onko mitään muuta keinoa liimata piparitaloa, kuin kuumalla sokerilla?
Kommentit (15)
Voi sillä koristelumassallakin liimata, mutta ei tuu yhtä tukeva.
Siis vesi+tomusokeri tai jos haluu parempaa niin laittaa kananmunan valkuaista veden sijaan.
Mutta kestää melko kauan kuivua.
Jos ette syö taloa, niin sen voi liimata jollain erikeepperillä.
Pikeerillä. Eli kananmunan valkuaista vatkattuna ja tomusokeria. Vahvempaa kuin vesi-tomusokeri.
Minä olen sulattanut sokerin ihan pikku erissä mitä tarvitaan lusikalla kynttilän päällä. Ei kerkiä palamaan ja on heti valmista. Sillein narkkarityyliin siis ;)
Ite laitan talon seinät ym. kiinni kuumalla sokerilla, mutta kaikki koristeet (karkit tms) laitan tomusokeri-vesi -seoksella.
Vierailija kirjoitti:
http://www.oetker.fi/fi-fi/tuotteet/koristelu/elintarvikeliima.html Ole hyvä.
Oho, tommoistakin on. Täytyy kokeilla! Onko jollain kokemuksia?
ei ap
Alapeukuttajan kynnen alta löytyvällä.
ei ne ikinä pysy koossa kuitenkaan, joten voisi koittaa jesarilla seuraavana jouluna :D tulisi hopeiset koristeetkin kaupan päälle!
Ja jos ei ole kananmunan valkuaista voi käyttää ihan perinteistä s*ermaa ja siihen sekoittaa tomusokeria. Menee ihan pikeerin asemasta.
Vierailija kirjoitti:
ei ne ikinä pysy koossa kuitenkaan, joten voisi koittaa jesarilla seuraavana jouluna :D tulisi hopeiset koristeetkin kaupan päälle!
Asiaa!!
Vierailija kirjoitti:
http://www.oetker.fi/fi-fi/tuotteet/koristelu/elintarvikeliima.html Ole hyvä.
Kiitos!
ap
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
http://www.oetker.fi/fi-fi/tuotteet/koristelu/elintarvikeliima.html Ole hyvä.
Oho, tommoistakin on. Täytyy kokeilla! Onko jollain kokemuksia?
ei ap
Hyvin ainakin itselläni toiminut tuo! Pitää hyvin kasassa.
Ainakin pienen/yksinkertaisen talon saa liimattua vesi-tomusokeri-seoksella.