Mitä ihmettä - kikhernepastahan on jopa hyvää!
Kiehauttaessa herneen maku miedontuu ja koostumus on kuin oikeassa pastassa.
Vihdoinkin pasta-addikti voi aidosti ryhtyä vehnättömän ruokavalion kokeiluun. Jee!
On vaan aika tyyristä, mutta mitäpä sitä ei tekis tän aina turvonneen kaasupallomaha-lookin muuttamiseksi.
Kommentit (10)
Vierailija kirjoitti:
Outo sivumaku siinä... meni alas kastikkeen seassa.
Ehkä pieni sellanen paahtuneen herneen maku, mutta kun sekoitti chilibroilererkastikkeeseen, en ainakaan itse enää kiinnittänyt huomiota. Koostumus oli ihan, kuin oikeassa tagliatellessa.
Ap
No kaasuuntumiseen toi ei kyl kauheasti auta :D Pahimmat vatsanväänteet ja pierut tulee mulla juuri kikherneistä.
Hernekeittoa suosittelen myös.
Hernepastaa lihalla - liikaa proteiinia
Vierailija kirjoitti:
No kaasuuntumiseen toi ei kyl kauheasti auta :D Pahimmat vatsanväänteet ja pierut tulee mulla juuri kikherneistä.
No hitto. Ilmankos oli niin tukalaa eilen töissä. Piti käydä joka välissä kellarikäytävävässä posauttelemassa.. Pahus.
Ruohonjuuresta, Palmusto on valmistaja
Jep, siitä tuli myös meidän suosikki.
Toinen on Laitilan munapasta, siinä tosin on sitä vehnää.
Vierailija kirjoitti:
Mistä ostitte?
Citymarket.
Itse käytän kikherneitä soseutettuna kasvissosekeitossa. Ei tule vatsavaivoja. Kai ne vatsaväänteet syntyy siitä kun vatsa hajottaa kokonaisia herneitä. Kannattaa pureskella hyvin.
Outo sivumaku siinä... meni alas kastikkeen seassa.