Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Spagetin teko

Spagettikattila
07.11.2016 |

Löytyiskö täältä apua?? Vuosia paininu saman ongelman kanssa... nimittäin spagetista tulee joka kerta liisteriä?! keittoaika ei vaikuta asiaan juurikaan vaan hetken päästä spagetti on liimaantunut yhteen :( mikä neuvoksi?

Kommentit (13)

Vierailija
1/13 |
07.11.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Onko kattila tarpeeksi iso? Sekoitatko välillä?

Vierailija
2/13 |
07.11.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Muista käyttää reilusti vettä!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/13 |
07.11.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Huutele ne kylmällä vedellä nopeesti ja siiten kaadat tilkan oliiviöljyä sekaan. Helppoa kun heinän teko!

4/13 |
07.11.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Laita keitinveteen luraus öljyä. Laita spagetit kattilaan vasta, kun vesi kiehuu. Paina spagetit mutkalle puukauhan avulla, niin että saat ne runnottua sinne kattilaan koko pituudeltaan. Sekoita, sekoita, sekoita.

🇺🇦🇮🇱

Vierailija
5/13 |
07.11.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kaadatko spagetin keittämisen jälkeen siivilään ja huuhdotko kylmällä vedellä?

Vierailija
6/13 |
07.11.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Auttaisko spagetin huuhtelu sen jälkeen kun se on valmista?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/13 |
07.11.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Liian vähän vettä, liian pieni kattila. Lisääthän spagetin vasta oikeasti kiehuvaan veteen, jossa on reilusti suolaa? Ja tuo mainittu sekoitus ainakin ensi alkuun. Lisäksi spagetti tarjotaan suoraan läviköstä lautaselle, pöytään tai kastikkeen sekaan, se ei seiso hetkeäkään kattilassa odottamassa.

Vierailija
8/13 |
07.11.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Öljy ei kuulu keitinveteen, eikä spagettia huuhdota!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/13 |
07.11.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eikä saa sekoittaa koko aikaa, silloin ne tietysti liisteröityy ja mössääntyy. Todella reilusti vettä, kunnolla kiehuvaa, siihen reippaasti suolaa, spagetit sekoitetaan kun ovat vähän pehmenneet, mutta sen jälkeen ei hämmennetä liikaa. Ei keitetä ylikypsiksi, kaadetaan lävikön avulla kuuma vesi pois, sekoitetaan kastikkeeseen.

Vierailija
10/13 |
07.11.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

vanha toimiva niksi on laittaa ruokalusikallinen ruokasoodaa keitinveteen ennen kuin vesi kiehuu niin tulee justiinsä ihan täydellisiä spagetteja.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/13 |
07.11.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Keität liian pitkään.

Vierailija
12/13 |
07.11.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei mitään öljyjä eikä kylmää vettä. Iso kattila, kun runsas vesi kiehuu kunnolla lisää reilusti suolaa ja pasta, anna pehmetä hetki ja sekoita niin että pasta irtoaa toisistaan. Sen jälkeen keitä Al denteksi ja valuta. Tarjoile heti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/13 |
07.11.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minä huuhtelen etikalla.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: seitsemän kolme kolme