Naudan sisäpaisti
Kommentit (8)
Paahtopaistia tai vaihtoehtoisesti palapaistia. Tai sitten ostaisin lisäksi palan porsaan kassleria ja tekisin karjalanpaistia.
Pilko paloiksi ja ruskista. Laita uunivuokaan ja vettä niin että palat peittyvät. Mausteita oman maun mukaan. Kansi päälle, uuni noin 170 ja kypsennysaika noin kolme tuntia.
Kiitos paljon vinkeistä. En nyt tee paahtopaistia, koska se on parasta tuoreena eikä me pystytä noin isoa paistia kerralla syömään
Sovellan stifadoa. Laitan pekonia, valkosipulia, sipulia, tomaattimurskaa, lihalientä fondista, kanelia, laakerinlehtiä, suolaa, pippuria, sokeria, punaviiniä vähän. Paistin pilkon ja ruskistan pekoninrasvassa. Sipulit kuullotan voissa. Liemi ja tomaattimurska kiehautetaan ja pata saa olla uunissa 3 tuntia n. 150 astetta.
Ap
NAURAN LIHAA