Miten lampaankyljyksiä syödään
Olen menossa hienolle illalliselle jossa on lampaankyljyksiä tarjolla, en ole koskaan syönyt niitä, onko jotain mitä pitäisi tietää lampaankyljyksistä? Olen hieman humalassa, en halua nolata itseäni joten ajattelin kysyä . Kiitos tuhannesti jos joku vastaa!
Kommentit (8)
Paloittele kyljys ja muussa perunat sotkotat keskenään sit vaan lusikalla suuta kohti.
Ps muista maiskuttaa
Et kai sä niin jurrissa ole, ettet pysty apinoimaan muita pöydässä olijoita? Sitten kyllä kantsis ehkä skipata koko juhlat.
Vierailija kirjoitti:
Paloittele kyljys ja muussa perunat sotkotat keskenään sit vaan lusikalla suuta kohti.
Ps muista maiskuttaa
Niin just Ranskalainen tapa muista haistaa viiniä eka ennenkä juot.
Laita palanen lampaankyljystä suuhun, pureskele hetki, nielaise.
Toista kunnes lampaankyljys on loppu.
Pitäisi onnistua jurrissakin...
Sormilla. Lampaankyljyksiä syödään sormilla.
Kovastipa täällä pilkataan, eikä selvästi itse tiedetä vastausta.
Kuten kuutonen sanoi, lampaankyljys otetaan sirosti oikeaan käteen siitä luusta ja syödään siis käsin. Ei haarukalla ja veitsellä.
Isompi ongelma tosin ap saattaa olla se, että olet jo mennessä humalassa. Sosiaalinen moka piilee ennemminkin siinä, että juovut lisää ja liikaa, kun juot vielä tervetuliaismaljan ja ruokajuomat. Miksi ihmeessä dokasit etukäteen?
Never Use Your Fingers
As a general rule, it's considered impolite to eat lamb chops with your fingers. Etiquette instructors advise to always use a knife and fork to cut the meat, leaving behind any stray bits of meat. The frilly paper at the end of the bone is not an invitation to pick up the entire chop, but rather allows you the possibility of lifting the chop ever so slightly to keep it steady as you cut off the meat.
Never Say Never
If given permission by your host or hostess to eat lamb chops with your hands, feel free to do so, but keep in mind that some etiquette rules still apply. Use your fingers only after you've removed most of the meat with a knife and fork and only if the chop isn't served with a sauce. If the chops are breaded and you don't know if any meat remains on the bone, leave the chop alone rather than risk biting into a piece of stray bone or gristle.
Haarukalla ja veitsellä?