Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miten valmistat ahvenfileet ruoaksi?

Vierailija
29.10.2016 |

Leivitätkö? kypsennätkö pannulla vai uunissa?

Kommentit (13)

Vierailija
1/13 |
29.10.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Paistan voissa, päälle vähän suolaa ja jotain yrttimaustetta. Nam!

Vierailija
2/13 |
29.10.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mies paistaa valurautapannulla. Ihan herkkua. Parasta ilman leivitystä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/13 |
29.10.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos haluat kevyen leivityksen niin suolaat ja käytät ruisjauhoissa ne fileet ja paistat voissa.

Vierailija
4/13 |
29.10.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ostin niitä kun olivat niin hyvässä tarjouksessa eli 19,95e/1kg. Prismassa maksoivat 33e/1kg...Useimmiten tulee syötyä lohta ja joskus kuhaa.

ap

Vierailija
5/13 |
29.10.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Paistan kuumalla pannulla reilussa voissa, mausteeksi vain ripaus suolaa ja pippuria. Lopuksi ruskistan pannulle jääneessä rasvassa kasan sipulia, jota lusikoin fileiden päälle lautaselle. 

Vierailija
6/13 |
29.10.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Heitän roskiin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/13 |
29.10.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ahvenissa on niin hieno maku, että vähempi on parempi. Itse paistan fileet pannulla voissa, mausteeksi laitan yleensä vain suolaa.

Vierailija
8/13 |
29.10.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pyöräytän vehnäjauhoissa ja palstan nopeasti voi-öljyssä. Päälle suolaa ja tilaus pippuria.

Ruisjauhot sopivat muikuille ja silakoille.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/13 |
29.10.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei tartte leivittää

Vierailija
10/13 |
29.10.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

En osaa fileoida ahventa. Ja nythän sitä saa katsoa saako edes onkia jos virtaa liikaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/13 |
29.10.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Joskus leivitän (suolalla ja mustapippurilla maustetussa ruisjauhossa), yleensä en. Usein teen myös keittoa.

Vierailija
12/13 |
29.10.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miedolla lämmöllä pitkään valurautapannussa kanttarellien ja sipulien kera, melkein hauduttaen. Tai jos nopeasti, niin 3-4 min per puoli kuumalla pannulla voissa, lautaselle laittaessa vähän himalajasuolaa ja limemehua.

Parhaillaan kyökissä rouva tekee haukimureketta saneluni mukaan. Itse röhnötän soffalla, mutta minä "hain" hauen tuolta läheisen lätäkön noutotiskiltä...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/13 |
29.10.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

En osaa fileoida ahventa. Ja nythän sitä saa katsoa saako edes onkia jos virtaa liikaa.

Ne voi paistaa voissa ihan sellasenaan. Tietenkin perata täytyy.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kaksi yhdeksän yhdeksän