Mä en vaan ymmärrä nykypäivän kakkuja
Tehdään ihan törkeän hienoja kakkuja, missä kaikki koristeet ovat syötäviä ja sokerista tehtyjä, ja niitä on sitten joissain kakuissa jopa enemmän kuin itse kakkua mutta eihän kukaan niitä syö (jos nyt ei ole jotain hyvää suklaata käytetty) ja sokerimassa kaavitaan kakun päältä pois koska sitä on niin paljon ettei sitä voi syödä.
Mihin on hävinnyt ajatus että kakun kuuluisi olla näyttävän lisäksi myös herkullinen, ja koristelut mietitään siltä pohjalta että mikä maistuisi hyvältä?
Kommentit (3)
Suomessa kakut on sokerimassaa, sisustustyyli valkoinen, muoti 80-luvulla kulutettua vaatetta, kaupat S ja K.
Prototyyppi kirjoitti:
Mä liputan niiden perinteisten kermakakkujen ja juustokakkujen perään. Noi sokerimassat ja marsipaanit ei maistu mielestäni kovinkaan hyvältä mutta ei niitä siltikään tule kaavittua lautasen reunalle kakkupalan päältä. En tosin ole vielä sellaista kakkua nähnyt, missä sokerimassaa on enemmän kuin itse kakkupohjaa ja täytteitä.
Esim. Tässä tuntuu olevan enemmän koristeita kuin kakkua. Hieno kyllä on. www.ullanunelma.fi/jewelpet-karusellikakku
Mä liputan niiden perinteisten kermakakkujen ja juustokakkujen perään. Noi sokerimassat ja marsipaanit ei maistu mielestäni kovinkaan hyvältä mutta ei niitä siltikään tule kaavittua lautasen reunalle kakkupalan päältä. En tosin ole vielä sellaista kakkua nähnyt, missä sokerimassaa on enemmän kuin itse kakkupohjaa ja täytteitä.