Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miten nämä pizzajauhot toimii? Esim Myllyn paras

Vierailija
14.10.2016 |

Siinä lukee että lisää vesi ja hiiva.
Miten paljon jauhot tarvii yhteen pellilliseen pizzaa? Tuleeko tuosta hyvä pohja?

Kommentit (12)

Vierailija
1/12 |
14.10.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Määrää en ikinä mittaa. Jauhoja laitan sen verran, että taikina irtoo hyvin käsistä.

Vierailija
2/12 |
14.10.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Nyt on niin uusavutonta meininkiä, että googlaappas ihan resepti siihen pizzapohjaasi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/12 |
14.10.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mistä sää tiedät paljon hiivaa? Entä kauan se pussi kestää?

Vierailija
4/12 |
14.10.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos kysymys on miten ne pizzajauhot eroavat muista jauhoista, niin vastaus kuuluu ettei mitenkään. Kyseessä on markkinointi, jolla saadaan myytyä jauhoja kalliimmalla kilohinnalla. Jos taas kysyt miten jauhoja käytetään, kehoitan googlettamaan aiheesta.

Vierailija
5/12 |
14.10.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Jos kysymys on miten ne pizzajauhot eroavat muista jauhoista, niin vastaus kuuluu ettei mitenkään. Kyseessä on markkinointi, jolla saadaan myytyä jauhoja kalliimmalla kilohinnalla. Jos taas kysyt miten jauhoja käytetään, kehoitan googlettamaan aiheesta.

Ei ne jauhot varmaan eroa, mutta pizzajauhot ei ole pelkkää jauhoa. Niissä on lisäksi suolaa, sokeria ja jauhonparannetta. (periaatteessa olen kyllä samaa mieltä, että kilohinnassa on pizzalisää. Toisaalta durum-vehnä on sellaisenaankin kalliimpaa ja sitähän on tuossa yhtenä osana)

Vierailija
6/12 |
14.10.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eikö ole resepti siinä jauhopussin kyljessä?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/12 |
14.10.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Käännä pussi ja lue ohje sen takaa.

Vierailija
8/12 |
14.10.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Siinä on ohje siinä pussin takana. Nuo on minusta ihan hyvä sekoitus durumjauhhoa ja tavallista vehnäjauhoa, juuri sopiva suhde ettei tule liian kova kuten pelkästä durumista tai liian höttöisä kuten pelkästä perusvehnäjauhosta. Öljyä itse tykkään lisätä taikinaan ohjeen vastaisesti kyllä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/12 |
14.10.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

pizzan voi tilata valmiina kotiin.

Vierailija
10/12 |
14.10.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pala hiivaa, pussillinen jauhoja ja 2dl vettä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/12 |
14.10.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Jos kysymys on miten ne pizzajauhot eroavat muista jauhoista, niin vastaus kuuluu ettei mitenkään. Kyseessä on markkinointi, jolla saadaan myytyä jauhoja kalliimmalla kilohinnalla. Jos taas kysyt miten jauhoja käytetään, kehoitan googlettamaan aiheesta.

Ei ne jauhot varmaan eroa, mutta pizzajauhot ei ole pelkkää jauhoa. Niissä on lisäksi suolaa, sokeria ja jauhonparannetta. (periaatteessa olen kyllä samaa mieltä, että kilohinnassa on pizzalisää. Toisaalta durum-vehnä on sellaisenaankin kalliimpaa ja sitähän on tuossa yhtenä osana)

Eikös tuo durum-vehnä tule jostain kehitysmaista joten sen pitäisi olla halvempaa?

Vierailija
12/12 |
14.10.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

ammattileipojat eivät varmaan tuollaisista välitä. täytyy kuitenkin muistaa, että valtaosa ihmisistä ei ole ammatilaisia. heitä varten tuo on ihan kätevä tuote.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kuusi kaksi viisi