Miten nämä pizzajauhot toimii? Esim Myllyn paras
Siinä lukee että lisää vesi ja hiiva.
Miten paljon jauhot tarvii yhteen pellilliseen pizzaa? Tuleeko tuosta hyvä pohja?
Kommentit (12)
Nyt on niin uusavutonta meininkiä, että googlaappas ihan resepti siihen pizzapohjaasi.
Mistä sää tiedät paljon hiivaa? Entä kauan se pussi kestää?
Jos kysymys on miten ne pizzajauhot eroavat muista jauhoista, niin vastaus kuuluu ettei mitenkään. Kyseessä on markkinointi, jolla saadaan myytyä jauhoja kalliimmalla kilohinnalla. Jos taas kysyt miten jauhoja käytetään, kehoitan googlettamaan aiheesta.
Vierailija kirjoitti:
Jos kysymys on miten ne pizzajauhot eroavat muista jauhoista, niin vastaus kuuluu ettei mitenkään. Kyseessä on markkinointi, jolla saadaan myytyä jauhoja kalliimmalla kilohinnalla. Jos taas kysyt miten jauhoja käytetään, kehoitan googlettamaan aiheesta.
Ei ne jauhot varmaan eroa, mutta pizzajauhot ei ole pelkkää jauhoa. Niissä on lisäksi suolaa, sokeria ja jauhonparannetta. (periaatteessa olen kyllä samaa mieltä, että kilohinnassa on pizzalisää. Toisaalta durum-vehnä on sellaisenaankin kalliimpaa ja sitähän on tuossa yhtenä osana)
Eikö ole resepti siinä jauhopussin kyljessä?
Käännä pussi ja lue ohje sen takaa.
Siinä on ohje siinä pussin takana. Nuo on minusta ihan hyvä sekoitus durumjauhhoa ja tavallista vehnäjauhoa, juuri sopiva suhde ettei tule liian kova kuten pelkästä durumista tai liian höttöisä kuten pelkästä perusvehnäjauhosta. Öljyä itse tykkään lisätä taikinaan ohjeen vastaisesti kyllä.
pizzan voi tilata valmiina kotiin.
Pala hiivaa, pussillinen jauhoja ja 2dl vettä.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Jos kysymys on miten ne pizzajauhot eroavat muista jauhoista, niin vastaus kuuluu ettei mitenkään. Kyseessä on markkinointi, jolla saadaan myytyä jauhoja kalliimmalla kilohinnalla. Jos taas kysyt miten jauhoja käytetään, kehoitan googlettamaan aiheesta.
Ei ne jauhot varmaan eroa, mutta pizzajauhot ei ole pelkkää jauhoa. Niissä on lisäksi suolaa, sokeria ja jauhonparannetta. (periaatteessa olen kyllä samaa mieltä, että kilohinnassa on pizzalisää. Toisaalta durum-vehnä on sellaisenaankin kalliimpaa ja sitähän on tuossa yhtenä osana)
Eikös tuo durum-vehnä tule jostain kehitysmaista joten sen pitäisi olla halvempaa?
ammattileipojat eivät varmaan tuollaisista välitä. täytyy kuitenkin muistaa, että valtaosa ihmisistä ei ole ammatilaisia. heitä varten tuo on ihan kätevä tuote.
Määrää en ikinä mittaa. Jauhoja laitan sen verran, että taikina irtoo hyvin käsistä.