Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Valmiit juustosiivut mauttomia verrattuna kimpaleeseen

Vierailija
09.10.2016 |

Mistä johtuu, että valmiiksi siivutettu juusto on aivan mautonta? Ostin juuri goudasiivuja, eikä näillä kyllä ole mitään tekemistä goudan kanssa! Valkoista, mautonta. Sama kermajuuston kanssa. Outoa.

Kommentit (1)

Vierailija
1/1 |
09.10.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Onko kyseinen siivujuusto samaa kuin palajuusto, johon vertaat? Onhan ilmeistä, että tuore makupinta juuri leikatussa juustossa on maukkaampi kuin aiemmin leikattu. Kannattaa antaa lämmetä ennen syöntiä, jäkaappikylmä juustokin on mautonta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yksi kolme kahdeksan