Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Miksi maatilalliset suhtautuvat niin kielteisesti kotimaisiin kasviproteiinituotteisiin?

Vierailija
30.09.2016 |

Vikiviki Härkis, valivali nyhtökaura, kyllä pitäisi kaikkien syödä kotimaista possua ja virikehäkkikananmunia. Tulee itselle maaseudulta kotoisin olevana kuluttajana vähän sellainen mieli, että minun pitäisi syödä sitä mitä tuottajat haluavat eikä suinkaan niin päin, että tuottajien pitäisi tuottaa sitä mitä kuluttajat haluavat. Luulisi että osaisivat arvostaa sitä, että hypetyksen kohteena on kotimainen innovaatio, jonka pääraaka-aine on kotimaisilta pelloilta, mutta ei sitten.

Kommentit (7)

Vierailija
1/7 |
30.09.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Up.

Vierailija
2/7 |
30.09.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Maatilalliset? Ihan kaikki?

Minä maatilallinen viljelen härkäpapua, hamppua ja myös kauraa. 

En suhtaudu kielteisesti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/7 |
30.09.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Esim nyhtökaura ei ole kotimaista vaan valmistukseen käytetty mm keski-Euroopassa kasvatettua hernettä

Oliko sinulla esimerkkejä KOTIMAISISTA kasviproteiinituotteista, jotta voisimme keskustella asiasta?

Maanviljelijä

Vierailija
4/7 |
30.09.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Esim nyhtökaura ei ole kotimaista vaan valmistukseen käytetty mm keski-Euroopassa kasvatettua hernettä

Oliko sinulla esimerkkejä KOTIMAISISTA kasviproteiinituotteista, jotta voisimme keskustella asiasta?

Maanviljelijä

Yrittäjän on typerää valittaa siitä, jos kuluttajat haluavat jotain muuta kuin hänen tuotevalikoimaansa kuuluu. Vaikka eihän nuo maanviljelijät yleensä oikeita yrittäjiä olekaan. Tukielättejä kehdosta hautaan...

Vierailija
5/7 |
30.09.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minulla ei ole mitään sitä vastaan että syötte enemmän nyhtökauraa ja vähemmän lihaa. Viljelen mielelläni rehuohran sijaan härkäpapua. Paremman hinnan siitä saa.

Vierailija
6/7 |
30.09.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

No varmaan siksi, kun kuluttajat ovat nykyään tuuliviirejä, jotka joka trendin aikaan ovat itkemässä tuottajaa tuottamaan heille sitä mitä tahtovat. Ei se kuulkaas kesken kauden oikein onnistu nyt alkaa teille härkäpapua tuottamaan kun vasta äsken kiivaasti haluttiin heinällä ruokittua ylämaankarjaa. Maataloudessa tuotantomuutokset tapahtuu todella paljon hitaammin kuin kuluttajien trendipelleily. Ei voi ensin haluta karppausruokaa ja heti perään kaikenmaailman papuja. Kasvattakaa itte kun tiedätte asiat paremmin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/7 |
30.09.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Nyhtökaura ei ainakaan ole kotimaista...