Sanokaa nyt äkkiä, sopiiko lihamakaronilaatikkoon valkosipuli ja ripaus chiliä?
Niin? Laitan myös tomaattipyrettä sekaan jo jauhelihaa paistaessani.
Kommentit (15)
Ei sovi
Tee mielummin pastapaistos, kun tomaattista haluat
Valkosipulia, sipulia, tomaattimurskaa, kermaa, juustoa, basilikaa, pippuria
Ei mihinkään munamaitolaatikkoon valkosipulia eikä chiliä
Miksei sopis O.o eikö joku muka käytä kaikkeen valkosipulia? Sehän on perusmauste?
Ei. Tulee lukea tarkasti ohjeita, mikään soveltaminen ei ole luonnollista eikä suotavaa.
No kyllä sopii jos Itelle maistuu, se kai se tärkeintä on, että niille ruoka maistuu jotka sitä syövät? ;)
Ei täältä palstalta tuu yhtä ehdotonta totuutta tuohonkaan asiaan.
Kyllä sopii. Mä laitan aina valkosipulia. :D
Ja chiliä pitää laittaa paljon! Eikä mitään markettipaskaa vaan kunnollista.
Minä käytän paljon chiliä, mutta makaroonilaatikkopn en sitä laita, en myöskään valkosipulia. Haluan säilyttää tietyt ruuat "perinteisinä".
Onko ihmisistä oikeesti tulossa näin avuttomia joka asiassa että ei osata ees ruuanlaitossa käyttää maalaisjärkeä?? O_o
Vierailija kirjoitti:
Miksei sopis O.o eikö joku muka käytä kaikkeen valkosipulia? Sehän on perusmauste?
Tuo valkosipulin tunkeminen ärsyttää. On tosi tarkkaan luettava tuoteselosteet, jotta välttyy siltä. Lapseni on voimakkaasti allerginen valkosipulille.
Tomaattisiin ruokiin valkosipuli ja chili sopivat, mutta niitäkin pitää käyttää kohtuudella, jotteivät ne peitä raaka-aineen makua.
Olin kokkikurssilla Ranskassa ja siellä valkosipulia käytettiin joko niin, että halkaistulla kynnellä pyyhkäistiin pannua tai niin, että kynsi pantii hetkeksi öljyyn paistumaan ja sitten nostettiin pois.
Näin valkosipuli maustoi vähän, mutta ei erottunut lopputuloksesta erkseen.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Miksei sopis O.o eikö joku muka käytä kaikkeen valkosipulia? Sehän on perusmauste?
Tuo valkosipulin tunkeminen ärsyttää. On tosi tarkkaan luettava tuoteselosteet, jotta välttyy siltä. Lapseni on voimakkaasti allerginen valkosipulille.
Joopa joo, ei sille voi olla allerginen :D
Tee makaronilaatikko, valmista itse tälläinen: ketsuppia, chilikastketta, murskattua
valkosipulia, kaatelet siihen päälle maun mukaan, ja ei muuta kun bon appetit.
PS. laatikkoon käytän usein myös pakaste vihanneksia, sopivat hyvin.
Itsehän sinä sen syöt, maistuipa mille tahansa. Minä en lempeää makaronilaatikkoa pilaisi moisilla mausteilla, en edes tomaattipyreellä. Jos tomaattia haluan, syön sen sellaisenaan tai joskus saatan ruiskauttaa ketsuppia laatikon päälle lautasella, mutta harvoin. Sen sijaan lisään nykyään usein karkeaa porkkanaraastetta jonkin verran jauhelihan joukkoon pannulle. Laatikosta tulee mehevämpi siten.
Nam! Sopii! :)