Lue keskustelun säännöt.
Vokkipannu
13.09.2016 |
Minkälaista vokkipannua suosittelisitte, ihan omista kokemuksista olisin kiinnostunut?
Onko valmistusmaissa eroa ja kuumenevatko erilailla?
Kommentit (3)
Kestääkö kypsennys kauemmin erilaisilla pannuilla?
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija kirjoitti:
Kestääkö kypsennys kauemmin erilaisilla pannuilla?
Siinä mielessä kyllä, että jämerää rautaa oleva pannu lämpiää hitaammin. Mutta kyllä se myös paistaa paremmin.
Ihan oikeassa wokissa on pyöreä pohja. Sähköliesiä varten litistetty paistinpannupohjainen wok on aina kompromissi. Noin yleensä tähän pätee sama kuin paistinpannuihin yleensäkin: hinnasta voi päätellä erittäin paljon. Parilla kympillä saa pellinpalan, satasella hienon pannun.