Voiko keitettyä viinaa juoda raskaana?
Sori provosoiva otsikko mutta kun tekee niin mieli viskiä!!!
Eli jos keitän viskiä, niin alkoholi häviää eikö vaan? Mutta häviääkö viskin maku?
:D
Kommentit (16)
Valmista kiljua ja juo sitä se on terveelistä sikiölle.
Viskissä 40% viinaa, eli jos kiehutat siitä puolet pois, niin viina on haihtunut. Mahtaa olla aika pahaa vettä mitä jää jäljelle... tai voisihan sitä lantrata lisäämällä saman verran vettä mitä haihdutti viinaa.
http://www.kotiviini.fi/fi/Strands-viinamauste.php
Kaupasta viinaesanseja, eli sellaisen lisäämällä kirkkaaseen viinaan sai viskiä muistuttavaa seosta. Sekoitat sitä veteen.
Ihan hyvin voit ottaa vaikka puolikkaan paukun sitä viskiä, höpsö. Pikkutilkasta ei ole vauvalle haittaa.
Vierailija kirjoitti:
Keitetty maistuu pahalle, viini ok, mutta silloinkin pitää kiehua jonkin aikaa, 15min muistaisin. Viskiä yli tuplat siitä.
No ei taida vartissa haihtua alkoholi viinistä, pitäisi haihduttaa 15%.
Musta tuli ääliö koska äiti joi viskiä raskaana ollessaan.
Ei tartte keittää otat vaan pullon kossua ja askin röökiä päivässä niin kyllä siitä hyvä tulee.
Vierailija kirjoitti:
Musta tuli ääliö koska äiti joi viskiä raskaana ollessaan.
Millä tavalla ääliö? Ihan hyvin tunnut osaavan tietokonetta käyttää.
Viski on kyllä niin saatanan pahaa, etten ymmärrä miksi sitä kukaan juo. Viskistä tulee hirveä darrakin.
Vierailija kirjoitti:
Viski on kyllä niin saatanan pahaa, etten ymmärrä miksi sitä kukaan juo. Viskistä tulee hirveä darrakin.
Ei viskiä (yleensä) kännin saamiseksi juodakaan, se on tarkoitettu nautiskeluun niin kuin erikoisoluetkin. En minäkään ymmärrä miten joku voi juoda kirkasta raakana.
Ei se alkoholi siitä kokonaan haihdu
Vierailija kirjoitti:
Viski on kyllä niin saatanan pahaa, etten ymmärrä miksi sitä kukaan juo. Viskistä tulee hirveä darrakin.
Juotko jotain Alkon paskalaatuja. Viski ei ole viskiä, jollei se ole vähintään 8-vuotta kypsyteltyä.
Etkö löydä suurimpaan tarpeeseen esanssia? Voit keittää, ja kun siitä on alkoholi haihtunut, lisäät vettä. Itse asiassa voit laittaa vettä jo ennen keittämistä tai lorauttaa viskin kiehuvaan veteen. Alkoholi nimittäin haihtuu ennen kuin vesi kiehuu, ja jäljelle jää tarpeeksi väkevä juoma - nimenomaan MAUN puolesta väkevä.
M22 kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Viski on kyllä niin saatanan pahaa, etten ymmärrä miksi sitä kukaan juo. Viskistä tulee hirveä darrakin.
Ei viskiä (yleensä) kännin saamiseksi juodakaan, se on tarkoitettu nautiskeluun niin kuin erikoisoluetkin. En minäkään ymmärrä miten joku voi juoda kirkasta raakana.
Ja tosi monet juo kirkkaitakin päin vittuja. Leijonaa kokikseen tai jotain yhtä järkyttävää. Kirkkaat viinat on tarkoitettu sekoitettavaksi drinkkeihin, pois lukien Venäläiset Vodkat, joita voi toki raakanakin shottailla.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Viski on kyllä niin saatanan pahaa, etten ymmärrä miksi sitä kukaan juo. Viskistä tulee hirveä darrakin.
Juotko jotain Alkon paskalaatuja. Viski ei ole viskiä, jollei se ole vähintään 8-vuotta kypsyteltyä.
Tuokin riippuu ihan viskin ystävästä. Kyllä mulle kelpaa myös ne perusblendedit. Suosikkiviski on ehkä Bushmills.
Keitetty maistuu pahalle, viini ok, mutta silloinkin pitää kiehua jonkin aikaa, 15min muistaisin. Viskiä yli tuplat siitä.