Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Vaihdoin karkit taateleihin ja kypsiin banaaneihin.

Vierailija
07.09.2016 |

Teen banaaneista sosetta, johon lisään tummaa kaakaojauhetta ja syön soseen.

Kuinka tämä perinteisten karkkien jne vaihtaminen taateleihin ja banaaniin voi vaikuttaa terveyteeni ja ulkonäkööni?

Kommentit (17)

Vierailija
1/17 |
07.09.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ravintoaineiden saannin osalta positiivisesti, mutta toisaalta sokerin määrä lienee entisellään. +-0.

Vierailija
2/17 |
07.09.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pakasta ylikypsät banaanit sitte ota niitä pakkasesta ja surauta sauvasekoittimella raakajäätelöksi. Sekaan voi heittää marjoja tai raakakaakaojauhetta! Nammm

Toinenkin herkku on laittaa taatelin sisään manteli:) Ja jos haluaa kastaa tummaan suklaasulaan. Nammmm

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/17 |
07.09.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sitä on mitä syö. Luultavasti muutut pikku hiljaa ihan taatelin näköiseksi.

Vierailija
4/17 |
07.09.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Toki hyvää mutta tosi lihottavaa

Vierailija
5/17 |
07.09.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei mitään järkeä vaihtaa sokeri sokeriin.

Vierailija
6/17 |
07.09.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei pystyis. Liian makeita.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/17 |
07.09.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

No jos et vedä ihan tolkuttomasti banaanii ja taateleita päiväs nii onhan toi nyt paljon positiivisempi muutos. Srsly ihmiset: karkeis on kaikkii lisäaineita sunmuita eikä ravintoarvoja kun taas banaaneissa ja taateleissa ei oo väriaineita yms. ja niistä löytyy myös ravintoaineita. Lisäksi tietääkseni hedelmäsokeri on hippusen parempi ku puhdistettu valkonen sokeri.

Vierailija
8/17 |
07.09.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jossain lehdessä annettiin vinkki että pakastettu banaani maistuu valkosuklaalle. No ei kuulkaa maistu. Maistuu ihan pakastetulta banaanilta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/17 |
07.09.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jokunennn(eikirjautunut) kirjoitti:

No jos et vedä ihan tolkuttomasti banaanii ja taateleita päiväs nii onhan toi nyt paljon positiivisempi muutos. Srsly ihmiset: karkeis on kaikkii lisäaineita sunmuita eikä ravintoarvoja kun taas banaaneissa ja taateleissa ei oo väriaineita yms. ja niistä löytyy myös ravintoaineita. Lisäksi tietääkseni hedelmäsokeri on hippusen parempi ku puhdistettu valkonen sokeri.

Hedelmäsokeri on maksalle haitallista.

Vierailija
10/17 |
07.09.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Teen banaaneista sosetta, johon lisään tummaa kaakaojauhetta ja syön soseen.

Kuinka tämä perinteisten karkkien jne vaihtaminen taateleihin ja banaaniin voi vaikuttaa terveyteeni ja ulkonäkööni?

Ei ainakaan positiivisesti. Fruktoosi on myrkkyä maksalle.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/17 |
07.09.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pakastettu banaani ja cashew-pähkinävoi, puhdasta rakkautta!

Vierailija
12/17 |
07.09.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Nyt jukolauta! :D

Kyllähän se teollinen karkki on myrkkyä koko keholle! Jos ne saa vaihdettua hedelmiin, niin kaikki on kotiinpäin. Tuskin hedelmiäkään tulee kiskottua kitaan kilo tolkulla päivittäin. Vai?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/17 |
07.09.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Sitä on mitä syö. Luultavasti muutut pikku hiljaa ihan taatelin näköiseksi.

Totta! Suklaata päivittäin mussuttavana näytän kakkapökeeltä.

Vierailija
14/17 |
07.09.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Jossain lehdessä annettiin vinkki että pakastettu banaani maistuu valkosuklaalle. No ei kuulkaa maistu. Maistuu ihan pakastetulta banaanilta.

Näin meitä huijataan. Kiitos totuudesta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/17 |
07.09.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Jokunennn(eikirjautunut) kirjoitti:

No jos et vedä ihan tolkuttomasti banaanii ja taateleita päiväs nii onhan toi nyt paljon positiivisempi muutos. Srsly ihmiset: karkeis on kaikkii lisäaineita sunmuita eikä ravintoarvoja kun taas banaaneissa ja taateleissa ei oo väriaineita yms. ja niistä löytyy myös ravintoaineita. Lisäksi tietääkseni hedelmäsokeri on hippusen parempi ku puhdistettu valkonen sokeri.

Hedelmäsokeri on maksalle haitallista.

Niin, silloin kun se nautitaan ilman kuituja. Hedelmissä on kuituja ja niitä voi syödä hyvillä mielin.

Vierailija
16/17 |
07.09.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Jokunennn(eikirjautunut) kirjoitti:

No jos et vedä ihan tolkuttomasti banaanii ja taateleita päiväs nii onhan toi nyt paljon positiivisempi muutos. Srsly ihmiset: karkeis on kaikkii lisäaineita sunmuita eikä ravintoarvoja kun taas banaaneissa ja taateleissa ei oo väriaineita yms. ja niistä löytyy myös ravintoaineita. Lisäksi tietääkseni hedelmäsokeri on hippusen parempi ku puhdistettu valkonen sokeri.

Hedelmäsokeri on maksalle haitallista.

Niin, silloin kun se nautitaan ilman kuituja. Hedelmissä on kuituja ja niitä voi syödä hyvillä mielin.

:D:D:D:D

Vierailija
17/17 |
07.09.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Jokunennn(eikirjautunut) kirjoitti:

No jos et vedä ihan tolkuttomasti banaanii ja taateleita päiväs nii onhan toi nyt paljon positiivisempi muutos. Srsly ihmiset: karkeis on kaikkii lisäaineita sunmuita eikä ravintoarvoja kun taas banaaneissa ja taateleissa ei oo väriaineita yms. ja niistä löytyy myös ravintoaineita. Lisäksi tietääkseni hedelmäsokeri on hippusen parempi ku puhdistettu valkonen sokeri.

Hedelmäsokeri on maksalle haitallista.

Niin, silloin kun se nautitaan ilman kuituja. Hedelmissä on kuituja ja niitä voi syödä hyvillä mielin.

Taateleissa on 6,9% kuitua.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kaksi yhdeksän neljä