Vaihdoin karkit taateleihin ja kypsiin banaaneihin.
Teen banaaneista sosetta, johon lisään tummaa kaakaojauhetta ja syön soseen.
Kuinka tämä perinteisten karkkien jne vaihtaminen taateleihin ja banaaniin voi vaikuttaa terveyteeni ja ulkonäkööni?
Kommentit (17)
Pakasta ylikypsät banaanit sitte ota niitä pakkasesta ja surauta sauvasekoittimella raakajäätelöksi. Sekaan voi heittää marjoja tai raakakaakaojauhetta! Nammm
Toinenkin herkku on laittaa taatelin sisään manteli:) Ja jos haluaa kastaa tummaan suklaasulaan. Nammmm
Sitä on mitä syö. Luultavasti muutut pikku hiljaa ihan taatelin näköiseksi.
Ei mitään järkeä vaihtaa sokeri sokeriin.
No jos et vedä ihan tolkuttomasti banaanii ja taateleita päiväs nii onhan toi nyt paljon positiivisempi muutos. Srsly ihmiset: karkeis on kaikkii lisäaineita sunmuita eikä ravintoarvoja kun taas banaaneissa ja taateleissa ei oo väriaineita yms. ja niistä löytyy myös ravintoaineita. Lisäksi tietääkseni hedelmäsokeri on hippusen parempi ku puhdistettu valkonen sokeri.
Jossain lehdessä annettiin vinkki että pakastettu banaani maistuu valkosuklaalle. No ei kuulkaa maistu. Maistuu ihan pakastetulta banaanilta.
Jokunennn(eikirjautunut) kirjoitti:
No jos et vedä ihan tolkuttomasti banaanii ja taateleita päiväs nii onhan toi nyt paljon positiivisempi muutos. Srsly ihmiset: karkeis on kaikkii lisäaineita sunmuita eikä ravintoarvoja kun taas banaaneissa ja taateleissa ei oo väriaineita yms. ja niistä löytyy myös ravintoaineita. Lisäksi tietääkseni hedelmäsokeri on hippusen parempi ku puhdistettu valkonen sokeri.
Hedelmäsokeri on maksalle haitallista.
Vierailija kirjoitti:
Teen banaaneista sosetta, johon lisään tummaa kaakaojauhetta ja syön soseen.
Kuinka tämä perinteisten karkkien jne vaihtaminen taateleihin ja banaaniin voi vaikuttaa terveyteeni ja ulkonäkööni?
Ei ainakaan positiivisesti. Fruktoosi on myrkkyä maksalle.
Pakastettu banaani ja cashew-pähkinävoi, puhdasta rakkautta!
Nyt jukolauta! :D
Kyllähän se teollinen karkki on myrkkyä koko keholle! Jos ne saa vaihdettua hedelmiin, niin kaikki on kotiinpäin. Tuskin hedelmiäkään tulee kiskottua kitaan kilo tolkulla päivittäin. Vai?
Vierailija kirjoitti:
Sitä on mitä syö. Luultavasti muutut pikku hiljaa ihan taatelin näköiseksi.
Totta! Suklaata päivittäin mussuttavana näytän kakkapökeeltä.
Vierailija kirjoitti:
Jossain lehdessä annettiin vinkki että pakastettu banaani maistuu valkosuklaalle. No ei kuulkaa maistu. Maistuu ihan pakastetulta banaanilta.
Näin meitä huijataan. Kiitos totuudesta.
Vierailija kirjoitti:
Jokunennn(eikirjautunut) kirjoitti:
No jos et vedä ihan tolkuttomasti banaanii ja taateleita päiväs nii onhan toi nyt paljon positiivisempi muutos. Srsly ihmiset: karkeis on kaikkii lisäaineita sunmuita eikä ravintoarvoja kun taas banaaneissa ja taateleissa ei oo väriaineita yms. ja niistä löytyy myös ravintoaineita. Lisäksi tietääkseni hedelmäsokeri on hippusen parempi ku puhdistettu valkonen sokeri.
Hedelmäsokeri on maksalle haitallista.
Niin, silloin kun se nautitaan ilman kuituja. Hedelmissä on kuituja ja niitä voi syödä hyvillä mielin.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Jokunennn(eikirjautunut) kirjoitti:
No jos et vedä ihan tolkuttomasti banaanii ja taateleita päiväs nii onhan toi nyt paljon positiivisempi muutos. Srsly ihmiset: karkeis on kaikkii lisäaineita sunmuita eikä ravintoarvoja kun taas banaaneissa ja taateleissa ei oo väriaineita yms. ja niistä löytyy myös ravintoaineita. Lisäksi tietääkseni hedelmäsokeri on hippusen parempi ku puhdistettu valkonen sokeri.
Hedelmäsokeri on maksalle haitallista.
Niin, silloin kun se nautitaan ilman kuituja. Hedelmissä on kuituja ja niitä voi syödä hyvillä mielin.
:D:D:D:D
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Jokunennn(eikirjautunut) kirjoitti:
No jos et vedä ihan tolkuttomasti banaanii ja taateleita päiväs nii onhan toi nyt paljon positiivisempi muutos. Srsly ihmiset: karkeis on kaikkii lisäaineita sunmuita eikä ravintoarvoja kun taas banaaneissa ja taateleissa ei oo väriaineita yms. ja niistä löytyy myös ravintoaineita. Lisäksi tietääkseni hedelmäsokeri on hippusen parempi ku puhdistettu valkonen sokeri.
Hedelmäsokeri on maksalle haitallista.
Niin, silloin kun se nautitaan ilman kuituja. Hedelmissä on kuituja ja niitä voi syödä hyvillä mielin.
Taateleissa on 6,9% kuitua.
Ravintoaineiden saannin osalta positiivisesti, mutta toisaalta sokerin määrä lienee entisellään. +-0.