Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Haluaisin tehdä kinuskikakun. Kuinka saada siitä kinuskista tarpeeksi kiinteää?

Vierailija
05.08.2016 |

Olen kokeillut eri reseptejä netistä, ja vaikka keittelisin kinuskiseosta kuinka kauan, niin se on aina ihan erilaista kuin niissä kaupan kinuskikakuissa. Eli aina jää liian juoksevaksi. Mikä on onnistuneen itsetehdyn kinuskin salaisuus?

Kommentit (1)

Vierailija
1/1 |
05.08.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kinuskia keittäessä sen seoksen tulee kiehua tosi voimakkaasti. Eli ei levyä pienimmälle vaan aika isolla saa pitää. Ja niin, että koehuu ja kuohuu todella paljon. Jos seos vaan vähän kuplii, ei siitä tule riittävän kiinteää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kahdeksan seitsemän neljä