Uunikanasta; voiko sitä marinadia/lientä käyttää?
Kommentit (7)
Vierailija kirjoitti:
Mä laitan kanan koivet uuniin riisin ja sen marinadin kanssa. Päälle vähän vettä ja 175 astetta reilu tunti ja hyvää on :)
Ai? Sen riisin voi siis ihan oikeasti laittaa sinne? Minkä verran laitat sitä riisiä? Ap
En ole tuo ykkösvastaaja, mutta itse laitan riisiä sillain mutuna. Välillä heitän sekaan pakastevihanneksia tai ananaspaloja, mitä mieleen juolahtaa. Kokeilemalla oppii.
Meillä se liemi käytetään kynttilöiden valmistuksessa.
Vierailija kirjoitti:
En ole tuo ykkösvastaaja, mutta itse laitan riisiä sillain mutuna. Välillä heitän sekaan pakastevihanneksia tai ananaspaloja, mitä mieleen juolahtaa. Kokeilemalla oppii.
Oho, kiitos hyvästä vinkistä! Ap
Riisistä tulee tosi rasvaista uunissa. Joskus laittanut, mutta kun laittaa kanan grilliritilälle ja riisit alapuolelle ja sen alapuolelle astian johon valuu rasvat, niin saa parempaa. Riisit kannattaa ensin pestä tietenkin. Marinadit voi tietenkin käyttää, tai jos epäilyttää, niin kiehauttaa kattilassa.
Sinkkumies
Vierailija kirjoitti:
Riisistä tulee tosi rasvaista uunissa. Joskus laittanut, mutta kun laittaa kanan grilliritilälle ja riisit alapuolelle ja sen alapuolelle astian johon valuu rasvat, niin saa parempaa. Riisit kannattaa ensin pestä tietenkin. Marinadit voi tietenkin käyttää, tai jos epäilyttää, niin kiehauttaa kattilassa.
Sinkkumies
Tuota en olisi tullut ajatelleeksi. Kiitos! Ap
Mä laitan kanan koivet uuniin riisin ja sen marinadin kanssa. Päälle vähän vettä ja 175 astetta reilu tunti ja hyvää on :)