Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

En osaa tehdä kakkupohjaa

Vierailija
10.06.2016 |

Tai siis ennen osasin, mutta nyt kolme viimeisintä on mennyt pilalle. Kakun pohjaan keskelle tulee sellainen kova kohta.

Johtuuko se huonosti sekoittuneista jauhoista vai aavistuksen raakana uunista ottamisesta?? Vai jostain muusta?

Ohjeena on tämä perinteinen kolmen kupin kakku. Munat huoneenlämpöisiä. Jauhot melkein kokonaan perunajauhoja ja ne sekoitan huolellisesti. 8 munan kakku. Paistan 175c uunin alatasolla. Tikulla tarkistan, että on kypsä.

Pitää varmaan ostaa valmispohja, kun kohta on taas juhlat.

Nim.merk. Tumpelo

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
10.06.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

🎂

Vierailija
2/4 |
10.06.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Perunajauhoja? Ei ihme että käy noin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
10.06.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Koska niillä tulee pehmeämpi koostumus. Tuntuu, että aina kun perunajauhoa taikinassa niin silloin juuri vieraat kehuvat kakkua ja ottavat lisää.

Vierailija
4/4 |
10.06.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: seitsemän seitsemän yksi