Miksi kaura on yhtäkkiä niin kamalan trendikästä?
Aiemmin hiilihydraatit olivat niin kauheita ja aiheuttivat kuolemaa ja ties mitä. Nyt sitten yhtäkkiä lammaslauma juoksee hulluna kaupasta ostamassa kauraa?
Kommentit (11)
Haluun linkin kauraa ostavaan lammaslaumaan tai en usko.
Nimenomaan NYHTÖkaura on trendikästä, ei mikään peruskaura!
Taas joku typerä karppauksen ja rahkan ahmimisen kaltainen trendi
Suosittelen, että luette muutakin kuin Seiskaa ja Demiä, niin tiedätte enemmän kauran terveellisyydestä.
Ap, kasvispohjainen proteiini on hieno juttu, ei tarvitse rääkätä tuotantoeläimiä ja saastuttaa luontoa. Kasvikunnan valkuaisainetta on aika huonosti saatavilla, lähinnä papuja, linssejä ja tofua. Nyt saatiin uusi vaihtoehto, ja vieläpä suomalainen keksintö. Olisit iloinen, tuosta voisi hyvällä markkinoinnilla tulla iso menestystuote!
Sitä paitsi, siitä saa kuulemma ihan hyvää kastiketta. Aion ostaa ja kokeilla, kun tulee vastaan.
Koska suomalaiset on trendipelle-kansaa ja lampaita, komentavaksi auktoriteetiksi riittää että media tuuttaa tarpeeksi kauan jotain huttua, niin typerykset säntää kilpaa luopumaan rahoistaan. Näin se nyt vaan täällä.
Kauran beetglukaani auttaa muun muassa diabeteksesta ja kolesterolista kärsiviä.
Vierailija kirjoitti:
Nimenomaan NYHTÖkaura on trendikästä, ei mikään peruskaura!
Peruskaura on kyllä nyt trendikästä ihan ulkomailla asti. Siihen saumaan tuo nyhtökaurakin osui sopivasti.
Voihan sitä kokeilla, mutta silti se on keinotekoisesti tekemällä tehty tuote, kuten soijarouheet ja muut öklötykset.
Kannatan mahdollisimman vähän käsiteltyä ravintoa, eli suoraan maasta, ilmasta tai vedestä. Kuten ihmisen on alun alkaen tarkoitettu syövän.
Ostin kerran riisikermaa. Miten sellaisesta kuvottavan koostumuksen ja värin omaavasta massasta voi valmistaa mitään ruokaa, kerman kanssa sillä ei ole mitään tekemistä. Paremminkin riisioksennus.
Caura-puuroa