Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Fruktoosi-glukoosisiirappi - rasvoittaa sun maksas

Vierailija
15.05.2016 |

Eli ko tuote valmistetaan kemiallisesti maissitärkkelyksestä. Haittoja: rasvoittaa maksan, vaikuttaa aineenvaihduntareitteihin (imetyy elimistöön ilman ruoansulatusprosessia), lisää dementiariskiä ja ruokkii syöpäsoluja.

Kommentit (22)

Vierailija
1/22 |
15.05.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

No näinpä, mutta koitapa välttää sitä kun se löytyy miltei kaikesta mitä kaupassa myydään.

Vierailija
2/22 |
15.05.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Fruktoosi rasvoittaa maksan liikaa syötynä. Eli myös esim. ihan vaan hedelmät.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/22 |
15.05.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

No missä sitä on?

Vierailija
4/22 |
15.05.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

No missä sitä on?

Kaikessa, jopa joissain sinapeissa.

Vierailija
5/22 |
15.05.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eihän tuokaan kohtuudella olisi sen haitallisempi kuin hedelmien fruktoosikaan. Eikä hedelmiä syömällä kukaan ole varmasti maksaansa kohtuuttomasti rasittanut.

Ongelma vaan on, kun tuota moskaa tungetaan nykyisin ihan joka paikkaan, joten fruktoosia tulee aivan järjettömiä määriä, jollaisia ihminen ei ole historiassaan koskaan saanut. 

Vierailija
6/22 |
15.05.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

No näinpä, mutta koitapa välttää sitä kun se löytyy miltei kaikesta mitä kaupassa myydään.

Ei nyt sentään. Omasta valinnasta se on kiinni, mitä ostaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/22 |
15.05.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos mä syön perunaa, riisiä, ruisleipää, voita, piimää, lihaa, kalaa, juustoja ja joskus viiniä... ja hedelmiä ja vihanneksia. Niin mistä vidusta mä sitä glukoosifruktoosisiirappia muka saan?

Ei kai kukaan nyt sinappia ja ketsuppia pääruoakseen syö?

Vierailija
8/22 |
15.05.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Fruktoosi rasvoittaa maksan liikaa syötynä. Eli myös esim. ihan vaan hedelmät.

Ei kyllä hedelmät rasvoista maksaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/22 |
15.05.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Jos mä syön perunaa, riisiä, ruisleipää, voita, piimää, lihaa, kalaa, juustoja ja joskus viiniä... ja hedelmiä ja vihanneksia. Niin mistä vidusta mä sitä glukoosifruktoosisiirappia muka saan?

Ei kai kukaan nyt sinappia ja ketsuppia pääruoakseen syö?

Aika harva nykyään syö noin "puhtaasti" kuin sinä. Monet juo esim. makeutettuja juomia, ja niissä on usein juuri glukoosi-fruktoosisiirappia. Samoin moni syö valmisruokia arjen kiireessä, ja niissäkin sitä on. Tai lounasruokalan jälkiruoissa, kekseissä, chipseissä, monissa jäätelöissä... Eli jos yleensä syö jotain teollista tai suurkeittiökamaa, niin kuin nykyään useimmat syö, ei oikein voi välttää glukoosi-fruktoosisiirappia.

Vierailija
10/22 |
15.05.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voi voi. Ei elämästä selviä hengissä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/22 |
15.05.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

No missä sitä on?

Joka paikassa. Mietin vain kun se ns imetyy elimistöön ilman ruoansulatusta, niin ehkä se on syy, että ihmiset lihoo.

Olen miettinyt tätä, sillä nykyisin laihdutus on todella hankalaa. Käsittääkseni se voi myös koukuttaa...

Vierailija
12/22 |
15.05.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

No. Mä teen ruokani itse. En käytä makeutettuja jogurtteja ja rahkoja, en valmiskastikkeita enkä juo limsoja, mehuistakin vain tuoremehuja ja niitäkin aika harvoin. Makeista herkuista en välitä.

No sinappia kyllä käytän mausteena joskus. Ja ketsuppiurkkkin kaapista löytyy, tosin aika kauan se kestää. Usein on ollut pakko ostaa uusi ennen kuin vanha on loppu, koska oeln alkanut epäillä että ketsuppi on mennyt vanhaksi.

Joo, syön kyllä aika puhtaasti. Syntini on viinit, joita ikävä kyllä rakastan... mutta ajattelen että kun väistän kaikki muut syömisen synnit niin ehkä toi yksi tossa sitten menee. Ja mieluimmin rasvoitan maksani viinillä kuin jollain glukoosi-fruktoosisiirapilla.

Terveisin 7

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
14/22 |
15.05.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miksi sitä ylipäätään käytetään? Halvempaa kuin tavallinen sokeri?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/22 |
15.05.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Eli ko tuote valmistetaan kemiallisesti maissitärkkelyksestä. Haittoja: rasvoittaa maksan, vaikuttaa aineenvaihduntareitteihin (imetyy elimistöön ilman ruoansulatusprosessia), lisää dementiariskiä ja ruokkii syöpäsoluja.

En usko ja mun lääkärit on samaa mieltä että maksa on paskana alkoholin takia. Aspratrtaami sidukkaa juonu lähinnä

Vierailija
16/22 |
15.05.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

No. Mä teen ruokani itse. En käytä makeutettuja jogurtteja ja rahkoja, en valmiskastikkeita enkä juo limsoja, mehuistakin vain tuoremehuja ja niitäkin aika harvoin. Makeista herkuista en välitä.

No sinappia kyllä käytän mausteena joskus. Ja ketsuppiurkkkin kaapista löytyy, tosin aika kauan se kestää. Usein on ollut pakko ostaa uusi ennen kuin vanha on loppu, koska oeln alkanut epäillä että ketsuppi on mennyt vanhaksi.

Joo, syön kyllä aika puhtaasti. Syntini on viinit, joita ikävä kyllä rakastan... mutta ajattelen että kun väistän kaikki muut syömisen synnit niin ehkä toi yksi tossa sitten menee. Ja mieluimmin rasvoitan maksani viinillä kuin jollain glukoosi-fruktoosisiirapilla.

Terveisin 7

Kivat sulle, elät oikein hienosti. Ei vain nyt oikein tuonut mitään uutta tähän keskusteluun.

Vierailija
17/22 |
15.05.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Miksi sitä ylipäätään käytetään? Halvempaa kuin tavallinen sokeri?

Lue tämä: http://ruokasota.fi/2015/01/12/myrkyllisen-makea-hfcs/?print=print

Vierailija
18/22 |
15.05.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Miksi sitä ylipäätään käytetään? Halvempaa kuin tavallinen sokeri?

Lue tämä: http://ruokasota.fi/2015/01/12/myrkyllisen-makea-hfcs/?print=print

http://ruokasota.fi/2015/01/12/myrkyllisen-makea-hfcs/?print=print

Vierailija
19/22 |
15.05.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Voi voi. Ei elämästä selviä hengissä.

Juicekin elää viellä,

Vierailija
20/22 |
15.05.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

No. Mä teen ruokani itse. En käytä makeutettuja jogurtteja ja rahkoja, en valmiskastikkeita enkä juo limsoja, mehuistakin vain tuoremehuja ja niitäkin aika harvoin. Makeista herkuista en välitä.

No sinappia kyllä käytän mausteena joskus. Ja ketsuppiurkkkin kaapista löytyy, tosin aika kauan se kestää. Usein on ollut pakko ostaa uusi ennen kuin vanha on loppu, koska oeln alkanut epäillä että ketsuppi on mennyt vanhaksi.

Joo, syön kyllä aika puhtaasti. Syntini on viinit, joita ikävä kyllä rakastan... mutta ajattelen että kun väistän kaikki muut syömisen synnit niin ehkä toi yksi tossa sitten menee. Ja mieluimmin rasvoitan maksani viinillä kuin jollain glukoosi-fruktoosisiirapilla.

Terveisin 7

Kivat sulle, elät oikein hienosti. Ei vain nyt oikein tuonut mitään uutta tähän keskusteluun.

Oon vähän eri mieltä tuosta lainaamastasi kommentista, että se ei olis tuonut uutta keskusteluun.

Mua ainakin lohduttaa näkökulma, että jos syö puhtaasti ja käyttää peruselintarvikkeita (italialainen ruoka!!!) ei tartte altistua mokomille siirapeille.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kahdeksan kahdeksan yhdeksän