Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Miksi raaka taikina maistuu paremmalta kuin kypsä tuotos?

Vierailija
21.03.2016 |

Oli se sitten kääretorttu, muffini, porkkanakakku, pannari, piparkakku tai mikä tahansa. Aina se taikina maistuu minusta niin paljon herkullisemmalta kuin valmis leivonnainen. Miksi? Eikö voisi syödä vain pelkkää taikinaa...:))

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
21.03.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

voihan sitä syödä pelkkää taikinaakin, mutta isoina määrinä siitä voi tulla mahanpuruja.

Vierailija
2/5 |
21.03.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

En tiedä, mutta olet ihan oikeassa

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
21.03.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Niin on. Kypsät piparit esimerkiksi taikinan rinnalla ei ole mitään.

Vierailija
4/5 |
21.03.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Porkkanakakun taikina on taivaallista. Toissapäivänä tein muffinsitaikinaa, nami.

Vierailija
5/5 |
21.03.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tartarpulla.