Uskallanko syödä jääkapissa 5 päivää ollutta paistettua jauhelihaa?
Ei haise vielä pahalle, mutta ei samalta kuin tuoreenakaan.
Kommentit (14)
Mä söisin, mut mun jääkaappini onkin koko ajan lämpötilassa +2.
Neljä päivää on maksimi, minkä kypsän, säilöntäaineettoman ruuan sanotaan säilyvän oikein säilytettynä.
Kuumenna se kunnolla, haista ja maista. Pilaantuneen jauhelihan tunnistaa kyllä hajusta. Jos kuumennuksen jälkeen haju ja maku olisi ok, niin söisin.
En söisi. Tuossa ajassa bakteerit ovat jo mukavasti lisääntyneet (eikä sitä välttämättä hajusta huomaa!)...
Et. Voisitko antaa sen jollekin täysijärkiselle, jolla on silmät ja nenä?
Mausteet vähän häiritsevät haistamista. Noh, laitoin ketsuppia päälle. Pakko kai se on syödä kun muutakaan ei ole.
Katsotaan tuleeko ruokamyrkytys pari h päästä
Monet kerrat olen syönyt ja mitään muuta haittaa ei ole ollut kuin pientä löysyyttä ulosteessa. Syö vaan!
Tjaa, nuuhkisin ja varovaisesti maistelisin. Jos vaikuttaa ok:lta, minä söisin, mutta mieheni mukaan mä syönkin vaikka mitä. :D Se onkin kyllä melkoinen hienohelma. Edellisen päivän jämät on jo kuulemma pahoja.
Jos olet laittanut sen hyvänä paistettu a sen jääkaappiin ja se on siellä viileässä ollut koko ajan, niin ihan hyvää on. Keittää sen vielä ennen syömistä.
Et voi syödä.Heitä suosiolla roskiin.
Se on kylläkin jauhenlihaa. Anteeksi, ei mitenkään pahalla.
syö pois, pierettää ehkä normaalia enemmän ei muuta
Mun mielestä paistettu jauheliha maistuu pahalta jääkaapissa säilytettynä jo seuraavana päivänä.