Apua, pataruoka jäi liian vetiseksi!
Teen parhaillaan tuollaista riisipataa tonnikalalla, ja huomasin nyt että tuo on vielä reseptin pyytämän haudutusajan päätteeksi turhan vetistä mössöä.. Milläköhän saisin ruoat pelastettua? Lisää hauduttamalla vetisyys varmaan hälvenisi pikkuhiljaa, mutta tuleeko riisistä ihan muhjua?
Kommentit (17)
Osta Maizenaa, niin ei tarvitse huutaa täällä apua ja huutomerkki!!!
Saisiko sitä nestettä valutettua sieltä jotenkin pois? Tai sitten suurustat.
Suurusta vehnäjauholla tai perunajauholla.
Anna olla uunissa kunnes neste häviää. Et riisistä pataruoassa saa aldenteä mitenkään, sen kuuluukin olla "ylikypsää mössöä"
Tuon takia naisista ei ole mestarikokeiksi. Heti ollaan paniikissa kirkumassa apua, kun jokin ei suju kuten reseptissä. Heitä ne reseptit pois ja opettele itse luomaan.
Maizenaa sekaan. Tonnikalaa vissiin hirveesti haudutella tai edes kestä hauduttamista?
Sekoita vehnäjauhoja pieneen määrään vettä ja sekoita joukkoon. Anna hautua vielä hetki uunissa.
Vierailija kirjoitti:
Tuon takia naisista ei ole mestarikokeiksi. Heti ollaan paniikissa kirkumassa apua, kun jokin ei suju kuten reseptissä. Heitä ne reseptit pois ja opettele itse luomaan.
Ja höpöhöpö. Naisilla ei ole vaimoja jotka huolehtis kotihärdellistä silloin kun mestarikokki creaa huippuravintolan keittiössä :(
No oho, kuka kusi teidän muroihin? Ottakaa vaikka lasi viiniä, ehkä se rentouttaa vähän. Jatkossa ihan vaan vinkiksi, ettei sellaisiin ketjuihin ole pakko tulla, joiden otsikossa on joku itseä ahdistava sana- tai välimerkkivalinta.
Kiitos muut! Jätän vaan uuniin, Maizenaa olisi mutta oon kyllä niin osaamaton keittiössä en nyt uskalla sen kanssa lähteä sotkemaan. Riisi saa kyllä olla mössöä, lähinnä pelkäsin että lähteekö se hajoamaan ihan totaaliseksi muhjuksi.
Mestarikokiksi en ole itseäni ikinä nimittänyt enkä sellaiseksi haluaisikaan (vaikka sukupuoleni ei olekaan esteenä, maailmassa on useita naispuolisia mestarikokkeja), mut kasvatettiin niin, että söin lapsuudessani hyvin pitkälti kirjaimellisesti ainoastaan einesaterioita. Joskus, jos oli jotain juhlan aihetta, käytiin hakemassa kaupan tiskiltä sellaisia grillattuja kananreisiä. Nyt oman lapsen tultua opettelen ruoanlaiton alkeita, ettei hänen tarvitsisi elää samoin.
Kaikki aloittaa jostain. :)
Kun kysyy aivan yksinkertaista asiaa ihan normaalilla ei-hysteerisellä tavalla on siis ihan liian helposti panikoiva ihminen. Ok. Jeesus tämä palsta on karmea paikka
Ei kannata välittää näistä' päsmäreistä.
Nykyisin mestarikokki ja -leipuri, ennen sain keitetyt perunatkin palamaan pohjaan.
Vierailija kirjoitti:
Kun kysyy aivan yksinkertaista asiaa ihan normaalilla ei-hysteerisellä tavalla on siis ihan liian helposti panikoiva ihminen. Ok. Jeesus tämä palsta on karmea paikka
Apua, kysyn nyt normaalia asiaa!
Jos alussa lukee apua ja lopussa seisoo huutomerkki, niin ei olettaisi olevan kyse näin arkisesta asiasta. Tulee mieleen se toinen avun huutaja, joka kysyi, riittääkö 200g makaronilaatikkoa häissä vierasta kohden :)
No voi apua!