Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Mikä siinä on, että kellon lähestyessä 14.00 alkaa hirveä paniikki ravintoloissa ja klo 14:02 on lounasruokien oltava siististi roskiksessa?

Vierailija
03.03.2016 |

Viimeisin kokemus Rossosta - ehdin tilata tasan 14:00 lounaan ja annas olla, minkä kohtauksen kouluttaja järjesti harjoittelijalle:

Kiekui kovaan ääneen harjoittelijalle 'ei ei lounasta enää" ja repi vihaisesti kyltit nenäni edestä.

Tuli vähäksi aikaa samanlaiset ajatukset, kuin Michael Douglasille Rankka päivä -elokuvassa.

Tässä tapauksessa lounas tosin tehtiin aina tilauksesta, mutta on pari kertaa tehnyt pahaa katsoa sivuoven raosta, kun kymmeniä kiloja buffetruokaa heitetään mustiin säkkeihin - klo 14.02.

Kommentit (8)

Vierailija
1/8 |
03.03.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lounas pitää myös saada siivottua pois ja hommat hoidettua ennen vuoron loppumista. Joissakin paikoissa on yksi kokki joka nostaa lounaan pois,siivoaa ja tekee annoksia samanaikaisesti. Siksi on pidettävä kiinni aikataulusta,seuraavalle vuorolle ei voi jättää tekemättömiä hommia.

Vierailija
2/8 |
03.03.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Juuri jostain luin, että joissain kaupungeissa on alkanut/alkamassa kokeilu, jossa ylijäämälounaita myydään edulliseen hintaan nettisovelluksen kautta. Tarkoituksena juuri tuon älyttömän ruokahävikin vähentäminen. Harmi kun ehdin sulkea sen välilehden, niin en voi tähän linkata.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/8 |
03.03.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tässä tapauksessa samat 3 työntekijää jatkoivat leppoisaa seisoskelua ja kuulumisten vaihtoa tiskin takana puolityhjässä ravintolassa - tuon mystisen klo 14 rypistyksen jälkeen.

AP

Vierailija
4/8 |
03.03.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Terveystarkastaja ei pidä siitä, että ruuat ovat liian pitkään tarjolla. Siksi on oltava joku ehdoton takaraja, jonka jälkeen ruokaa ei ole enää huoneenlämmössä tai lämpöalustalla tarjolla.

Vierailija
5/8 |
03.03.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Näin köyhänä olisi mukava ostaa ravintolan ylijäämälounaat sopivaan hintaan. Ei tarvitsisi roskiin heittää..

Vierailija
6/8 |
03.03.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ap on loistava esimerkki ihmisestä, joka (jostain kumman syystä vielä aikuisenakin) ihmettelee asioita tyyliin "Miks ihmees niinku tällee eikä tollee? Ku mä ainaki haluisin, enkä muutenkaa tajuu et miks ei?" eikä osaa yhtään ajatella aivoillaan edes mahdollisia vaihtoehtoja jotka voisivat olla loogisia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/8 |
03.03.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Terveystarkastaja ei pidä siitä, että ruuat ovat liian pitkään tarjolla. Siksi on oltava joku ehdoton takaraja, jonka jälkeen ruokaa ei ole enää huoneenlämmössä tai lämpöalustalla tarjolla.

Buffettiinhan tehdään jatkuvasti menekin mukaan uutta tuoretta satsia.

Pahin näkemäni esimerkki, kun 15 minuuttia vaille klo 14 tuodaan höyryävä, ääriään täynnä oleva tuore lohivuoka buffettiin ja vartin päästä kipataan tohinalla biojätteeseen.

Eli ei tämä terveystarkastaja-argumenttikaan oikein päde.

T. miks-tällee-eikä-tollee -AP

Vierailija
8/8 |
03.03.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ja jossei sitä lohivuokaa olisi kiikutettu sinne buffetpöytään, olisi AP täällä ihmettelemässä, kun ei lounasta saanut enää varttia vaille kaksi, vaikka lounas kestää kahteen. Semmoista se on, hävikkiä tulee, tuskin kuitenkaan kymmeniä kiloja päivässä, tai sitten kokilla olisi ammattitaidossaan petraamista.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kahdeksan kuusi kahdeksan