Kiinalaisten ravintoloiden paksu friteerauskuorrutus, ohjeita kellään?
Tiedättehän sen pullean, ilmavan , kultaisen paksun friteerauskuoren kiinalaisissa ravintoloissa esimerkiksi mustekalassa tai jättikatkaravuissa? Olen koittanut googletella, mutta löydän vain "ohuita" tempurataikina ohjeita.
Kellään tietoa millä ne noissa kiinalaisissa saa niistä kuorista niin ilmavia ja pulleita?
Kommentit (29)
Meidan ravintolan reseptissa oli nelja ainesosaa. Kotonakin olen tehnyt, mutta en jaa reseptia :)
Vierailija kirjoitti:
Meidan ravintolan reseptissa oli nelja ainesosaa. Kotonakin olen tehnyt, mutta en jaa reseptia :)
Miksi vaivautua edes vastaamaan. Lälläslää? Teini.
Vierailija kirjoitti:
Taikina näytti kuvassa kovin paksulta, toimiiko jättikatkarapuihin , joiden pitäisi kuitenkin ainakin kuumentua? Oletko kokeillut?
Vierailija kirjoitti:
Meidan ravintolan reseptissa oli nelja ainesosaa. Kotonakin olen tehnyt, mutta en jaa reseptia :)
Oikea valtiosalaisuus? Reseptejä ei muutenkaan jaeta? Naurettava asenne. ;)
Suolaa
Vehnäjauhoa
Hiivaa
Vettä
????
Vierailija kirjoitti:
Suolaa
Vehnäjauhoa
Hiivaa
Vettä????
Tuskin nyt hiivaa ainakaan =)
Villi veikkaus olisi , että niissä on riisijauhoa , leivinjauhetta yms, mikä poikkeaa normifrittitaikinasta?
ap
Veikkaan, että taikinassa on vehnäjauhoja, leivinjauhetta, suolaa ja vähän vettä. Sellainen kunnon paksu taikina, jota on turvoitettu kunnolla. :)
1,5 dl vehnäjauhoja
0.5 dl perunajauhoja
1,5 tl leivinjauhetta
1,5 dl vichy vettä
Ja halutut mausteet.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Suolaa
Vehnäjauhoa
Hiivaa
Vettä????
Tuskin nyt hiivaa ainakaan =)
Villi veikkaus olisi , että niissä on riisijauhoa , leivinjauhetta yms, mikä poikkeaa normifrittitaikinasta?
ap
Voisiko nesteenä olla soodavesi? Sillä saa ilmavan, rapean frittitaikinan.
Pirauta vaikka lähimpään kiinalaiseen ravintolaaasi ja kysy heiltä. Tuskin kuuluu niihin salaisuuksiin, joita ei paljasteta.
Laitan vehnäjauhoja,leivinjauhetta, suolaa ja vettä kunnes on sellaisen paksun kerman kaltaista. Jos leivität esim kanapalloja, kierittele ne ensin maizenassa ja sitten taikinassa ja uppopaistat. Tämä terveellinen herkku on lasteni suosikki, hapanimeläkastikkeen kanssa:D
Me käytetään Pankojauhoja kun tehdään kotona esim. nugetteja itse, soveltuisikohan se myös haluamaasi tarkoitukseen?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Suolaa
Vehnäjauhoa
Hiivaa
Vettä????
Tuskin nyt hiivaa ainakaan =)
Villi veikkaus olisi , että niissä on riisijauhoa , leivinjauhetta yms, mikä poikkeaa normifrittitaikinasta?
ap
Kyllä niissä vehnää on. Luokkatominta apetta kinkkibuffeitessa nämä friteeratut roskat. Hyvänä kakkosena vehnänuudelit. Siihen rajattomasti limua päälle niin nami nami kun akka turpoaa.
Vierailija kirjoitti:
Me käytetään Pankojauhoja kun tehdään kotona esim. nugetteja itse, soveltuisikohan se myös haluamaasi tarkoitukseen?
Tiedän kyllä pankojauhot, eivät ole se mitä olen hakemassa.
Vierailija kirjoitti:
Laitan vehnäjauhoja,leivinjauhetta, suolaa ja vettä kunnes on sellaisen paksun kerman kaltaista. Jos leivität esim kanapalloja, kierittele ne ensin maizenassa ja sitten taikinassa ja uppopaistat. Tämä terveellinen herkku on lasteni suosikki, hapanimeläkastikkeen kanssa:D
Onko sulla jotain mittoja tuohon ohjeeseen? Tuleeko noista sellaisia ilmavia?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Laitan vehnäjauhoja,leivinjauhetta, suolaa ja vettä kunnes on sellaisen paksun kerman kaltaista. Jos leivität esim kanapalloja, kierittele ne ensin maizenassa ja sitten taikinassa ja uppopaistat. Tämä terveellinen herkku on lasteni suosikki, hapanimeläkastikkeen kanssa:D
Onko sulla jotain mittoja tuohon ohjeeseen? Tuleeko noista sellaisia ilmavia?
http://www.mydish.co.uk/recipe/2159/Chicken-Balls
Tuon ohjeen mukaan teen. On aina toiminut mainiosti, laitan myös uuniin vähäksi aikaa varmistaakseni että kana on kypsää, pysyy rapeana ja ilmavana.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Laitan vehnäjauhoja,leivinjauhetta, suolaa ja vettä kunnes on sellaisen paksun kerman kaltaista. Jos leivität esim kanapalloja, kierittele ne ensin maizenassa ja sitten taikinassa ja uppopaistat. Tämä terveellinen herkku on lasteni suosikki, hapanimeläkastikkeen kanssa:D
Onko sulla jotain mittoja tuohon ohjeeseen? Tuleeko noista sellaisia ilmavia?
http://www.mydish.co.uk/recipe/2159/Chicken-Balls
Tuon ohjeen mukaan teen. On aina toiminut mainiosti, laitan myös uuniin vähäksi aikaa varmistaakseni että kana on kypsää, pysyy rapeana ja ilmavana.
Tuo vaikuttaa ihan ok reseptiltä, kokeilen tuota jos ei parempia ehdotuksi löydy.
Tuossakin ohjeessa on muuten maissijauhoa ;)
Tyhmä kysymys, paljonko on 1/4 pinttia vettä desilitroissa?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Laitan vehnäjauhoja,leivinjauhetta, suolaa ja vettä kunnes on sellaisen paksun kerman kaltaista. Jos leivität esim kanapalloja, kierittele ne ensin maizenassa ja sitten taikinassa ja uppopaistat. Tämä terveellinen herkku on lasteni suosikki, hapanimeläkastikkeen kanssa:D
Onko sulla jotain mittoja tuohon ohjeeseen? Tuleeko noista sellaisia ilmavia?
http://www.mydish.co.uk/recipe/2159/Chicken-Balls
Tuon ohjeen mukaan teen. On aina toiminut mainiosti, laitan myös uuniin vähäksi aikaa varmistaakseni että kana on kypsää, pysyy rapeana ja ilmavana.
Tuo vaikuttaa ihan ok reseptiltä, kokeilen tuota jos ei parempia ehdotuksi löydy.
Tuossakin ohjeessa on muuten maissijauhoa ;)
Tyhmä kysymys, paljonko on 1/4 pinttia vettä desilitroissa?
Kanat kieritellään maissijauhoissa, ei tule siis taikinaan. Mittaan vettä alle pari desiä ja sitä laitan kunnes on sellaista sopivan paksua, niin että ruokalusikan selkä(?) peittyy hyvin.
Sellaisia valmisseoksia myydään itämaisissa kaupoissa. Niihin lisätään vain neste.
www.k-ruoka.fi/reseptit/friteeratut-banaanit/