Lue keskustelun säännöt.
  Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
                            Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
                            Alue: Aihe vapaa
      
      
      Miten tehdään juuresranskalaisia?
13.02.2016 | 
                  Lanttua ja palsternakkaa on ranskalaisen kokoisiksi paloiksi leikattuna jääkaapissa, miten niistä saa "ranskalaisia"? Pitääkö esikeittää? Vai vaan maustan öljyn, humpsuttelen ne siinä ja heitän uuniin? Voinko pakastaa ja tehdä ranskalaisia niistä myöhemmin?
Toinen puoli juureksista on nyt possun kanssa uunissa, niistä tulee muussia tänään :)
Kommentit (2)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
  Sisältö jatkuu mainoksen alla
  Alue: Aihe vapaa
      
      
      
Kertokaa olkaa kiltit... erityisesti tuo raakana pakastaminen kiinnostaa, muuten voin vaan soveltaa jos täsmäreseptejä ei löydy.
Tehdäänkö teillä juuresranskalaisia? Kaikki neuvot otetaan kiitollisina vastaan. :)
ap