Pitääkö lihaperunalaatikkoon ruskistaa lihat?
Kommentit (9)
Pitää, ja nimenomaan ruskistaa. Ei riitä, että paistaa niin kauan että lihasta alkaa valua vettä pannuun. Liha jää harmaaksi, eikä ruskistuneen pinnan hyvää makua synny.
Jauheliha , siankylki, vai sisäpaisti? Ihania nämä uusavuttomien aloitukset, kun ei edes perustietoja osaa kysymyksissään antaa. Ei ole ihme jos ei ruoanlaittokaan suju.
Vierailija kirjoitti:
Jauheliha , siankylki, vai sisäpaisti? Ihania nämä uusavuttomien aloitukset, kun ei edes perustietoja osaa kysymyksissään antaa. Ei ole ihme jos ei ruoanlaittokaan suju.
Eihän lihaperunalaatikkoon ainakaan jauheliha kuulu.
Minä ruskistaisin.
Tein nuorena laatikkoa jauhelihasta ja perunamuusista, koska pidin ruoasta koulussa. En ruskistanut lihaa ja laatikko näytti kamalalta.
Palstahalveksijoille tiedoksi: kaikki me emme pidä ruoanlaitosta, joten täältä voi kysyä osaavammilta.
Ohis
Riippuu täysin mitä nyt ollaan laatikkoon laittamassa. Esim uunilihaa mitä perunalaatikkoon laitetaan ei ruskisteta.
No pitää tietenkin.