Keittiön saarekkeesta kysymys
3 m pitkä saareke. Onko epäkäytännöllistä että siihen tulee sekä vesipiste että hella?
Takaseinä on myös 3 m pitkä ja sinne on hankala saada vesipistettä ilman että kaappitila kärsii.
Kokemuksia?
Kommentit (6)
Voi kamala mitä näppäilyvirheitä kun en katsonut tekstiä näpytellessä!!! :D
miksi se olisi epäkäytännöllistä? jos sijoitatte siihen hellan, niin parempi, että vesipiste on vieressä myös. toki jos saareke on aamupala/leivontataso/ tarjoilupöytä, niin kannattaa miettiä sen vesipisteen sijoittelu niin, että jompaan kumpaan päähän saareketta jää reilusti tasotilaa. laittasin vesipisteen siis vaikka 40-60cm vasemasta reunasta, sit 40-60 leveä laatikosto ja sit liesi jonka toiselle puolelle jäis vielä 60 cm (AIKA VÄHÄN, SAIS OLLA ENEMMÄNKIN) tyhjää tasoa (jos käytät 60 leveitä laatikostoja noissa väleissä)
3 lisää. mutta miten syvä saareke on? koska jos syvyyttä löytyy esim 80/100 niin silloin siihen lieden toiselle puolelle voi laittaa tarjottavia ja voihan lieditasonkin päällä tarjoilla. siksi hana huomaamattomampaan reunaa :) ettei työskentelytila katkea hanan vuoksi hassusti.
Jos se 3m on ainoa työtasotila, niin pieneksi käy.
Vierailija kirjoitti:
Jos se 3m on ainoa työtasotila, niin pieneksi käy.
Vesipiste ja liesi vie 60+60 cm joten työtilaa jää 180cm. Lisäksi kaikki tila peräseinällä. Ellai ole joku erikois liesihässäkkä
Miksi olisi? Mieluummin laittaisin lähekkäin niin ei tarvitse aina aiiry öö ja nurote mm l as vettä kokatessa.