Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

mitä teen aurinkokuivatuista tomaateista

aurinkokuivattu tomaatti
29.01.2016 |

Mieheni osti paljon niitä. Ennen olen käyttänyt salaatteihin. Mitä muuta voisin tehdä?

Kommentit (11)

Vierailija
1/11 |
29.01.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pastakastike, pitsan päälle, focacciaa

Vierailija
2/11 |
29.01.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei kannattaisi ostaa asioita vain sen vuoksi, etää ne ovat Lidlissä tarjouksessa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/11 |
29.01.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mihin vaan.

Pizzan päälle, pastakastikkeen sekaan, uuniruokiin...

Vierailija
4/11 |
29.01.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Ei kannattaisi ostaa asioita vain sen vuoksi, etää ne ovat Lidlissä tarjouksessa.

Tai sit kannattaisi :)

Vierailija
5/11 |
29.01.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä tykkään tehdä lohipastaa, johon lisään aurinkokuivattuja tomaatteja. :) ja sopii kans hyvin melkein mihinkä vaan jauheliharuokaan.

Vierailija
6/11 |
29.01.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Ei kannattaisi ostaa asioita vain sen vuoksi, etää ne ovat Lidlissä tarjouksessa.

Tai sit kannattaisi :)

Tyhmää ostaa sellaista mille ei ole käyttöä. Sitä sanotaan mainoksiin retkahtamiseksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/11 |
29.01.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Ei kannattaisi ostaa asioita vain sen vuoksi, etää ne ovat Lidlissä tarjouksessa.

Tai sit kannattaisi :)

Tyhmää ostaa sellaista mille ei ole käyttöä. Sitä sanotaan mainoksiin retkahtamiseksi.

Miten ei ole käyttöä?

Ap kyselee vinkkejä tässä käyttöä varten :O

Sitä sanotaan viisaudeksi, taloudellisuudeksi ja järjen käytöksi.

Vierailija
8/11 |
29.01.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Teen aina broilerikastiketta: paista maustamattomat broilerin suikaleet, heitä joukkoon kermaa, aurinkokuivatut tomaatit ja pari ruokalusikallista dijon-sinappia. Ei tarvitse maustaa muuten. Ihan mielettömän hyvää!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/11 |
29.01.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lämpimiin voileipiin.

Vierailija
10/11 |
29.01.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pataruokiin sopii todella hyvin. Antaa oikein hyvin makua naudalle, lampaalle ja possulle. Oikeastaan ainoa, jossa en ole käyttänyt on oikein kuumalla pannulla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/11 |
29.01.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Meillä niitä käytetään mm aurinkokuivattu tomaatti - fetapiirakkaan, espanjalaiseen tortillaan tai tähän ihanaan tomaattitapenadeen: http://greatist.com/eat/recipes/sundried-tomato-olive-tapenade

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: viisi kolme kaksi