Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miten paistaa silakkarullat uunissa, jotta ruodot pehmenevät?

Vierailija
19.12.2015 |

Kuinka kuuma uuni ja mikä lämpö?

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
19.12.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voi että kun sulla olis käytettävissä netti, niin voisit googlata silakkarullat ja saada sata ohjetta.

Vierailija
2/6 |
19.12.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Et saa silakkaa rullalle ellet ota ruotoa pois ja tadaa ongelma ratkaistu.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
19.12.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kiitos vaan kahdelle ekalle, mutta Googlen ohjeilla eivät ruodot pehmene ja rullalle saa valmiit fileet oikein hyvin, vaikkei niistä piikkejä pois nypikään. Selkäruoto niistä on tietysti poistettu jo koneellisesti. Käsin en viitsi sikaloita perata, se olisi asiaan oiva ratkaisu kyllä. Olisiko neuvoja, jotka auttaisivat oikeasti?

Vierailija
4/6 |
19.12.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pudottaa hieman ohjeista lämpötilaa ja jatkaa paistoaikaa?

Vierailija
5/6 |
19.12.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Pudottaa hieman ohjeista lämpötilaa ja jatkaa paistoaikaa?

Joo, näin se varmaan menee, mutta olisi kiva kuulla, onko joku onnistunut tällä tavalla. Silakkarullia teen niin harvoin, ettei viitsisi jouluna riskeerata.

Vierailija
6/6 |
19.12.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mitä ruotoja silakasta vielä selkärangan poistamisen jälkeen löytyy?

Saksilla vain selkäevä pois.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: seitsemän kahdeksan yksi