Lue keskustelun säännöt.
Fazerin sininen suklaakohvehti
Joka päivä oppii jotakin uutta
15.12.2015 |
Oletteko tienneet, että Fazerin sinisestä umpinaisesta suklaakonvehdista on mahdollista purra päällimmäinen suklaakerros pois, ja alta paljastuu täydellinen kiiltävä toinen suklaakerros? Olen tyrmistynyt, että asia selvisi minulle vasta eilen!
Kommentit (7)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Toki. Joskus nakerrankin kerrokset erikseen. Elämän pieniä iloja :)
Osta levy, se on parempaa ja pureskelu käy vähemällä vaivalla. Ongelma on siinä, että paketissa sanotaa sen säilyvän eräpäivään saakka... ei säily, ainakaan meillä!
:)
Syön aina niin, että laitan konvehdin kokonaisena suuhun ja erottelen hampailla sen päälliosan ja syön ensimmäisenä.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Minä syön konvehdit melkein aina noin :)
Olen tiennyt. Yritän toki olla tekemättä tuota toisten nähden ;D