Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Kinkun kuorruttaminen pussisipulikeittojauheella?

Vierailija
14.12.2015 |

Onko kokemuksia? Toimii lihapullissa niin miksei myös kinkun kanssa kun molemmat on sianlihaa.

Kommentit (11)

Vierailija
1/11 |
14.12.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ootko tosissasi? Kinkku kuorrutetaan kai perinteisemmin sinapilla ja korppujauhoilla, jossa ne jauhot paistuessaan muodostavat sen rapean kuorrutteen. Sipulikeittopussin jauhe ei vastaa jauhoja, vaan se sisältää m. älyttömän määrän suolaa, jota kinkussa on jo valmiiksi. En voi kuvitella, että tämä viritys maistuisi hyvältä. Miten ajattelit keittojauheen edes pysyvän kinkun päällä?

Ja vielä viimeinen kysymys: teetkö jauhelihapullat vain sianlihasta?! Siis etkö käytä ihan normaalia naudanjauhelihaa?

Vierailija
2/11 |
14.12.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Onnea yritykselle. Toivottavasti koko sukusi ei ole tulossa " nauttimaan" joulupöytäsi antimista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/11 |
14.12.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Ootko tosissasi? Kinkku kuorrutetaan kai perinteisemmin sinapilla ja korppujauhoilla, jossa ne jauhot paistuessaan muodostavat sen rapean kuorrutteen. Sipulikeittopussin jauhe ei vastaa jauhoja, vaan se sisältää m. älyttömän määrän suolaa, jota kinkussa on jo valmiiksi. En voi kuvitella, että tämä viritys maistuisi hyvältä. Miten ajattelit keittojauheen edes pysyvän kinkun päällä?

Ja vielä viimeinen kysymys: teetkö jauhelihapullat vain sianlihasta?! Siis etkö käytä ihan normaalia naudanjauhelihaa?

Parhaat lihapullat tulee sika-naudasta (ilman pussikeittoja)

Vierailija
4/11 |
14.12.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kolme kirjainta YÖK!

Vierailija
5/11 |
14.12.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hyi älä. Ei sitä tarvi edes niihin lihapulliin. 

Vierailija
6/11 |
14.12.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Onko kokemuksia? Toimii lihapullissa niin miksei myös kinkun kanssa kun molemmat on sianlihaa.

Teetkö myös vichyä samariinista?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/11 |
14.12.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Parhaat lihapullat tulee sika-naudasta (ilman pussikeittoja)

Parhaat tulee kylläkin kirvestä .

Vierailija
8/11 |
14.12.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Parhaat lihapullat tulee sika-naudasta (ilman pussikeittoja)

Parhaat tulee kylläkin kirvestä .

Siis hirvestä

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/11 |
14.12.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Ootko tosissasi? Kinkku kuorrutetaan kai perinteisemmin sinapilla ja korppujauhoilla, jossa ne jauhot paistuessaan muodostavat sen rapean kuorrutteen. Sipulikeittopussin jauhe ei vastaa jauhoja, vaan se sisältää m. älyttömän määrän suolaa, jota kinkussa on jo valmiiksi. En voi kuvitella, että tämä viritys maistuisi hyvältä. Miten ajattelit keittojauheen edes pysyvän kinkun päällä?

Ja vielä viimeinen kysymys: teetkö jauhelihapullat vain sianlihasta?! Siis etkö käytä ihan normaalia naudanjauhelihaa?

Parhaat lihapullat tulee sika-naudasta (ilman pussikeittoja)

Olen testannut lihapullia myös sikanaudasta, sipulikeittokermaviilitaikinalla ja ilman. Sianliha tekee pullista aivan liian rasvaisia, eivätkä ne edes säilytä muotoaan uunissa, kun sianlihan rasva puskee läpi. Siksi suosin naudan paistijauhelihaa, erityisesti silloin, kun taikinassa on tuo mainittu sipulikeitto. Siksi ihmettelen aloittajan sikapullia.

Nro 1

Vierailija
10/11 |
14.12.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Saisko ohjeen noihin kirvenlihapulliin?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/11 |
14.12.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ja mulle sipulikeitolla kuorrutettuihin lihapulliin?

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kaksi seitsemän neljä