Kinkun kuorruttaminen pussisipulikeittojauheella?
Onko kokemuksia? Toimii lihapullissa niin miksei myös kinkun kanssa kun molemmat on sianlihaa.
Kommentit (11)
Onnea yritykselle. Toivottavasti koko sukusi ei ole tulossa " nauttimaan" joulupöytäsi antimista.
Vierailija kirjoitti:
Ootko tosissasi? Kinkku kuorrutetaan kai perinteisemmin sinapilla ja korppujauhoilla, jossa ne jauhot paistuessaan muodostavat sen rapean kuorrutteen. Sipulikeittopussin jauhe ei vastaa jauhoja, vaan se sisältää m. älyttömän määrän suolaa, jota kinkussa on jo valmiiksi. En voi kuvitella, että tämä viritys maistuisi hyvältä. Miten ajattelit keittojauheen edes pysyvän kinkun päällä?
Ja vielä viimeinen kysymys: teetkö jauhelihapullat vain sianlihasta?! Siis etkö käytä ihan normaalia naudanjauhelihaa?
Parhaat lihapullat tulee sika-naudasta (ilman pussikeittoja)
Hyi älä. Ei sitä tarvi edes niihin lihapulliin.
Vierailija kirjoitti:
Onko kokemuksia? Toimii lihapullissa niin miksei myös kinkun kanssa kun molemmat on sianlihaa.
Teetkö myös vichyä samariinista?
Vierailija kirjoitti:
Parhaat lihapullat tulee sika-naudasta (ilman pussikeittoja)
Parhaat tulee kylläkin kirvestä .
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Parhaat lihapullat tulee sika-naudasta (ilman pussikeittoja)
Parhaat tulee kylläkin kirvestä .
Siis hirvestä
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Ootko tosissasi? Kinkku kuorrutetaan kai perinteisemmin sinapilla ja korppujauhoilla, jossa ne jauhot paistuessaan muodostavat sen rapean kuorrutteen. Sipulikeittopussin jauhe ei vastaa jauhoja, vaan se sisältää m. älyttömän määrän suolaa, jota kinkussa on jo valmiiksi. En voi kuvitella, että tämä viritys maistuisi hyvältä. Miten ajattelit keittojauheen edes pysyvän kinkun päällä?
Ja vielä viimeinen kysymys: teetkö jauhelihapullat vain sianlihasta?! Siis etkö käytä ihan normaalia naudanjauhelihaa?
Parhaat lihapullat tulee sika-naudasta (ilman pussikeittoja)
Olen testannut lihapullia myös sikanaudasta, sipulikeittokermaviilitaikinalla ja ilman. Sianliha tekee pullista aivan liian rasvaisia, eivätkä ne edes säilytä muotoaan uunissa, kun sianlihan rasva puskee läpi. Siksi suosin naudan paistijauhelihaa, erityisesti silloin, kun taikinassa on tuo mainittu sipulikeitto. Siksi ihmettelen aloittajan sikapullia.
Nro 1
Saisko ohjeen noihin kirvenlihapulliin?
Ja mulle sipulikeitolla kuorrutettuihin lihapulliin?
Ootko tosissasi? Kinkku kuorrutetaan kai perinteisemmin sinapilla ja korppujauhoilla, jossa ne jauhot paistuessaan muodostavat sen rapean kuorrutteen. Sipulikeittopussin jauhe ei vastaa jauhoja, vaan se sisältää m. älyttömän määrän suolaa, jota kinkussa on jo valmiiksi. En voi kuvitella, että tämä viritys maistuisi hyvältä. Miten ajattelit keittojauheen edes pysyvän kinkun päällä?
Ja vielä viimeinen kysymys: teetkö jauhelihapullat vain sianlihasta?! Siis etkö käytä ihan normaalia naudanjauhelihaa?