Minusta Fazerin sininen (levy) maistuu erilaiselle kuin ennen!
Kommentit (38)
Olisiko jotenkin mauttomampaa kuin ennen?! outoa.... ap
Olen huomannut saman, se entinen syvä suklaisuus tuntuu kadonneen :(
Mä ostin tänään pitkästä aikaa suklaalevyn, kun kipeänä olen!!
Mietin ihan samaa, että maistuu erilaiselta, mutta ajattelin, että johtuukohan kurkkukivustani....
Vierailija kirjoitti:
Fazer alkanut käyttää palmuöljyä, joka on siis halppis raaka-aine. Korvaa kaakaovoin. Sen lisäksi, että palmuöljy on epäterveellisempää, sen käyttö ja tuotto on todella epäeettistä kaikin puolin. Tuhoaa sademetsää ja paikallisten asuinalueita. Fazer yrittää lässyttää ja selitellä palmuöljyn käyttöä tuotannon valvonnalla ja kaikenmaailman turhilla sertifikaateilla ja eettisen toiminnan tukemisbullshitillä. Tosiasiassa Fazer vain hakee voittoja ja on ottanut halvemman raaka-aineen käyttöön. Kannattaa alkaa boikotoimaan Fazeria (en tiedä mikä olisi sen parempi, mutta samahan se sitten ostaa kaupan hyllystä se halvempi suklaamerkki kun samaa schaibaa molemmat kuitenkin). Tai laittakaa ainakin palautetta, minä ja moni muu ollaan laitettu. Ehkäpä muuttavat vielä toimintansa, kun huomaavat, että tuotteen laadusta valitetaan.
Sinisessä EI ole palmuöljyä, juuri tänään luin kaupassa pakettia. Veikkaan, että kaakaon laatu on vaihdettu tai ainesosien määriä muuteltu. Minunkin suuhuni sininen maistuu nykyisin vähän vanhalle ja jotenkin rasvaisemmalta ja sokeriselta (maraboun tyyliin). Ennen siinä oli selvä kaakaon maku ja suli suussa ihanasti.
Jos tuttujen tuotteiden reseptiä mennään muuttamaan, edes yhtään, niin minun mielestäni siitä pitäisi kyllä ilmoittaa kuluttajille. Muutenhan se on harhaanjohtamista, kun kuluttaja luulee ostavansa vanhan tutun tuotteen.
Tumma suklaa maistuu myös jotenkin erilaiselta, se joka on ruskeassa paketissa. Epäilin heti että onko siihenkin laitettu tuota palmuöljyä, mutta ei ole. Jotain ne on sille kuitenkin tehneet. Se oli paras tumma suklaa mutta nyt täytyy aloittaa etsinnät taas. Mieheni maistoi myös eron, että en ole ainoa.
Äitylit eivät pärjää ilman suklaata
Kaakao laji vaihdettu.Siksi maistuu erilaisesta.
Ihan yhtä huonoa se on kuin ennenkin.
Todennäköisesti olette välillä syöneet kunnon suklaata ja sininen ällötys vertautuu siihen. Yksikään suomalainen suklaa ei ole hyvää.
Kuvittelenko vain vai onko se jotenkin kovempaa kuin ennen?
Vierailija kirjoitti:
Ihan yhtä huonoa se on kuin ennenkin.
Todennäköisesti olette välillä syöneet kunnon suklaata ja sininen ällötys vertautuu siihen. Yksikään suomalainen suklaa ei ole hyvää.
Kerro toki samalla mikä on sitten sitä the suklaata, niin tiedän kokeilla onko se nyt niin ihmeellistä.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Ihan yhtä huonoa se on kuin ennenkin.
Todennäköisesti olette välillä syöneet kunnon suklaata ja sininen ällötys vertautuu siihen. Yksikään suomalainen suklaa ei ole hyvää.
Kerro toki samalla mikä on sitten sitä the suklaata, niin tiedän kokeilla onko se nyt niin ihmeellistä.
Jos olet noin avuton, ettet neuvomatta osaa ostaa muuta kuin Fazerin sinistä, herää kysymys, voiko sinua yleensä päästää yksin ostoksille.
Vierailija kirjoitti:
Ihan yhtä huonoa se on kuin ennenkin.
Todennäköisesti olette välillä syöneet kunnon suklaata ja sininen ällötys vertautuu siihen. Yksikään suomalainen suklaa ei ole hyvää.
Miksi jokaiseen ruokaketjuun tulee aina joku joka kertoo kuinka noloja muut ovat kun syövät jotakin, ja kuinka HÄN ITSE on hieman parempi ihminen kun syö jotain muuta. Hohhoijakkaa. Sä voit ihan rauhassa vedellä jotain sveitsiläisiä suklaitasi, ei varmaan ole sulta pois jos joku tykkää jostain muustakin.
Otsa Marabouta tai Fazerin punainen. Molemmat sinistä parempia.
Vierailija kirjoitti:
Otsa Marabouta tai Fazerin punainen. Molemmat sinistä parempia.
No tuo nyt on ihan täysin makuasia. Marabou on aina ollut ällömakea maitosuklaa josta jää näljäinen jälkimaku, ja Fazerin punainen on mieto maitosuklaa myös. Fazerin sinisessä on ollut juuri oikeanlainen syvän kaakaomainen maku, olematta kuitenkaan liian tummaa. Todella ikävää, jos tätä reseptiä on menty nyt muuttelemaan.
Eikä ole muuten mitenkään jäänyt kansainvälisessä vertailussa jälkeen. Esim. amerikkalaiset tuttavani hamstrasivat Fazerin sinistä ja pyysivät vielä lähettää sitä postitse perässä, kun he eivät ole kuulemma koskaan maistaneet niin ihanaa suklaata. Mutta tästä on jo muutama vuosi.
Parin läskipersejenkin hamstraus tuskin käy kansainvälisestä vertailusta.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Ihan yhtä huonoa se on kuin ennenkin.
Todennäköisesti olette välillä syöneet kunnon suklaata ja sininen ällötys vertautuu siihen. Yksikään suomalainen suklaa ei ole hyvää.
Miksi jokaiseen ruokaketjuun tulee aina joku joka kertoo kuinka noloja muut ovat kun syövät jotakin, ja kuinka HÄN ITSE on hieman parempi ihminen kun syö jotain muuta. Hohhoijakkaa. Sä voit ihan rauhassa vedellä jotain sveitsiläisiä suklaitasi, ei varmaan ole sulta pois jos joku tykkää jostain muustakin.
Mutta sinulta näköjään on pois, jos joku eii tykkää Fazerin sinisestä?
Joo, mutta maun muuttumisesta on jo pari vuotta aikaa ainakin.