Mistä broileri/kanatuotteesta teette esim kanapastan?
Ennen käytin aika usein Kariniemen marinoituja suikaleita, mutta nyt viimeiseen pariin vuoteen en ole saanut niitä alas, pitää ostaa fileitä ja suikaloida ja maustaa itse. Välillä tökkii sekin, oma hommansa siinäkin, suikaloida, maustaa, paistaa jne.
Kommentit (4)
Eikö ne maustu siinä kanapastassa muutenkin? Mielestäni valmiissa suikaleissa ja itsepilkotuissa fileissä ei ole muuta eroa kuin pilkkomisen vaiva. Itse ostan siis fileitä ja pilkon ne.
Mä kans käytän ehdottomasti maustamatonta broiskun lihaa. Ite maustan sit curryllä, paprikalla, valkosipulilla ja vähän heitän sekaan viel persilja- tai ruohosipulisilppua.
Kanaruoat teen tietenkin kanasta. Se maistuu kanalta, toisin kuin broileri, joka ilman maustamista ei maistu miltään. Tarjosin kerran turkulaiselle serkulleni kanapastaa ja hän kommentoi, että "täsä kanas o joku sukkela maku". Vastasin, että sen on kanan maku, mihin hän vastasi "emmää kummiska tykkä".
Rainbown maustamattomat fileesuikaleet